The Pijaca

0
5/5 - (7 votes)

Iako je prostor oko Cvetkove pijace na Zvezdari dugo bio zapušten, polako počinje da poprima lepe obrise i najavljuje bolje dane za ovaj deo Beograda koji se uklapa u viziju modernog grada. Prostor doživljava svoj procvat, a tesno je povezan sa najdužom ulicom u gradu, odnosno Bulevarom kralja Aleksandara (nekada čuveni Bulevar Revolucije), pomenutom Cvetkovom pijacom, ali i sportskim centrom “Olimp” koji su neposrednoj blizini. Okruženi starim i nadaleko poznatim ugostiteljskim objektima, svoje mesto počinju da nalaze savremeni restorani koji svojim upečatljivim izgledom i ponudom menjaju gastronomsku kartu grada.

Bilo da želite da se odmorite posle kupovine na obližnjoj Cvetkovoj pijaci ili sa prijateljima proćaskate uz ručak ili piće, The Pijaca je zaista jedan od najboljih izbora. Bez obzira na vremenske prilike, pošto je podjednako lepo uživati u divnoj bašti napolju ili u prelepom ambijentu u unutrašnjosti, koji kao i drugi italijanski restorani Beograda ima sve odlike restorana ove prelepe mediteranske države, ali uz elemente industrijskog dizajna koji su vidljivi. U ovako lepoj atmosferi ćete se osećati kao kod kuće pošto je mesto jako privlačno lokalnom stanovništvu koje je prigrlilo ovo mesto i sada se baš vidi da se redovno druže ovde.

Kao i mnogi drugi beogradski restorani nudi bogat meni sa velikim broemj ukusnih i prelepo dekorisanih jela italijanske, ali i internacionalne kuhinje koja će svakog zadovoljiti. Bez obzira na deo dana iznenadiće vas specijaliteti od doručka do večere. Od pića imaju dobar izbor vina i piva, ali i koktela tako da ćete se uz dobro društvo ovde lepo provesti. Ambijent opremljen u modernim stilu sa puno prirodnih materijala uveče uz dodatak osvetljenja postaje pravo mesto za večernji izlazak, a poseban dodatak vikendom su sjajne svirke.

Više informacija, fotografija možete dobiti ako posetite sajt, Facebook, Instagram stranice ili YouTube kanal restorana The Pijaca.