T6 Limited

0
Oceni članak

Kada imate slobodan dan ili vikend koji poželite da iskoristite za okrepljenje i relaksaciju, a vi se nađete u dilemi u kom pravcu da se uputite i koje mesto za odmor u Beogradu da izaberete, videćete da brzo pronalaženje adekvatne lokacije nije velika prepreka. Bez obzira da li tražite lepa izletišta Beograd, miran restoran ili su bazeni vaš izbor, lako ćete na Beogradskim izletima pronaći odgovarajuće mesto. Upravo vam ovde predstavljamo jednu mirnu oazu na levoj obali Dunava na teritoriji opštine Palilula na kojoj možete pronaći sve kako biste vreme posvetili sebi.

U pitanju je kompleks T6 Limited koji svojim posetiocima pruža mnoštvo izbora za opuštanje i rekreaciju. U okviru kompleksa možete naći otvoreni bazen na kome se možete rashladiti i uživati, savremen enterijer sa baštom koja gleda na bazen, kao i bar u kome se možete osvežiti. I restorani Beograda su otvaranjem ovog mesta dobili još jednu atraktivnu lokaciju, pošto restoran ima moderan ambijent u kome možete doći na obrok sa porodicom i prijateljima, ali i poslovni sastanak sa partnerima gde u jednoj savršenoj atmosferi možete napraviti prijatan ugođaj za sve svoje privatne i poslovne potrebe. Raznovrsna jela, specijaliteti kuhinje i karta pića su toliko raznovrsni za sva čula da ne bi ni pokušavali da ih opišemo, već ćemo izbor prepustili vama i ljubaznom osoblju restorana koje uvek stoji na raspolaganju da pomogne u izboru.

Pošto T6 Limited u svom sastavu ima balon za fudbal, bazen i teretanu, ovde je zastupljen i sport u Beogradu. U okviru svojih usluga T6 nudi i školicu fudbala za najmlađe, pošto ima u svom sastavu balon za mali fudbal, a možete iznajmiti i termine za razonodu sa drugovima. Teretana ima vrhunske sprave, koje mogu koristiti sportisti, rekreativci i deca. I kada pomislite da je to sasvim dovoljno, vidite da je ovde zastupljen welness u Beogradu, pošto vam domaćini nude da napravite i jedan savršen spa vikend. Za potpunu relaksaciju na raspolaganju vam je sauna, đakuzi i više vrsta masaža. Kako bi zabava bila na najvišem nivou, ovde se često organizuju interesantni koncerti i svirke.

Ne bismo ništa više dodali, već bi vas za sve što vas interesuje o kompleksu uputili na njihov sajt, Facebook i Instagram strane, a potom i pozvali da posetite ovo divno mesto, koje se nalazi dovoljno daleko od centra i grada, gužve i buke, a opet samo nekoliko kilometara od Pančevačkog i Pupinovog mosta.