Rob Roy 1884

0
5/5 - (4 votes)

Rob Roy 1884

Beograd sve više žudi za mestima gde se može svratiti na kvalitetna pića, sedeti sa prijateljima i popiti kafu,  ostati na ručku ili večeri koji spremaju vrhunski profesionalci. Kao odgovor na ove želje, sve više se otvaraju divna mesta koja plene specifičnim ambijentima, ljubaznom uslugom i autentičnom atmosferom. Namerom da se na Savskom vencu izgradi Beograd na vodi i preuredi čitav kraj oko njega doveo je do toga da se ovaj potez čiju jednu stranu čini reka Sava, a drugu stranu trgovačke ulice Savska i Karađorđeva preporodi. Posledično, javila se potreba da barovi u Beogradu ovde dobiju novo mesto za izlazak, koji će se savršeno uklopiti u novonastalo okruženje. Ovaj kraj će vremenom postati novi centar grada gde će se na prostoru oko novog spomenika Stefanu Nemanji  održavati značajne manifestacije, obilaziti muzeji u Beogradu, uživati u parkovima, šetnjama.

Odgovor na ovu želju  je stigao 2017. godine, pa se zvanično otvorio prvi Jack Daniel’s bar u Srbiji i regionu, a koje mi od srca preporučujemo za uživanje. U pitanju je Rob Roy 1884 bar koji se nalazi u zgradi stare železničke stanice koja zajedno sa znamenitim zgradama u okolini predstavlja kulturno nasleđe Beograda. Prelep ambijent kojim dominiraju zidovi od opeke i drveni elementi, prelepo osvetljeni neobično dizajniranim lusterima sa dosta stolova za sedenje i šankom koji je postavljen centralno će doprineti tome da prvi utisak bude oduševljenje prostorom.

Zanimljivi slogan „a bit of everything“ koga se u baru drže donosi mogućnost da probate preko 70 vrsta viskija, što će svakako doprineti da naučite dosta novog o ovom divnom piću koje će se, nadamo se, dodatno popularizovati u narednom periodu. Bogatu ponudu upotpunjuje preko 10 vrsta tekile, ruma, votki, džinova, ali i veliki flaširanih i točenih craft piva, tako da verujemo da će i najveći znalci i oni koji vole da se okrepe i opuste uz dobro piće u Rob Roy 1884 baru naći za sebe odgovarajuće piće. Pored bogate karte pića ovde ćete naći i raznovrstan izbor jela od kojih se ističu rebarca, burgeri, kobasice i mnoga druga. Sem sjajnog enterijera, hrane i pića, za nezaboravan izlazak se često pobrinu domaći bendovi koji ovde često sviraju, ali i neki od najpopularnijih lokalnih soul, pop, funk DJ – eva.

Za rezervacije, dodatne fotografije i više informacija o svemu što vas interesuje možete posetiti sajt, Facebook ili Instagram stranice Rob Roy 1884 bara. Treba imati u vidu da bar ne poseduje svoj parking, ali u blizini postoji javna garaža, ali i parking mesta u okolnim ulicama.