Restoran Reka

0
Oceni članak

Mnogi kada se odluče da provedu lep deo dana na nekom izuzetnom mestu i prijatno iznenade prijatelje ili porodicu kako bi se zajedno opustili i odmorili, se odluče često za neki jedinstven restoran. Neretko se nađu pred poteškoćom da pronađu odgovarajuće mesto, pošto je potrebno da budu sigurni da neće pogrešiti i posetiti pomalo zaboravljeni ugostiteljski biser koji nema više vrhunsku uslugu ili neku neproverenu lokaciju.

Prilikom istraživanja koji su najbolji restorani u Beogradu, često ćete nailaziti na kultni restoran Reka koji se nalazi na kraju Zemunskog keja, na obali Dunava, a koji je jako poznat kao mesto za uzbudljiv izlazak i dobru zabavu. Popularnost koju je stekao dugogodišnjom dobrom uslugom značajna je i za  noćni život Beograda, vrlo vam rado preporučujemo. Restorani kao što je Reka su postali bitni i za turizam Beograda, pošto je postala tradicija da kada Beograđanima dođu prijatelji koji ne žive u gradu, a željni su da vide i posete zanimljiva mesta, odvedu ih baš ovde. Tokom cele godine ovde vlada vesela atmosfera, koja je zimi malo intimnija pošto se ograničava na salu restorana koja je ukusno opremljena sa dosta cvetnih aranžmana i umetničkih slika koje ulepšavaju prostor. Leti se ovoj domaćinskoj atmosferi pridodaje prelepa bašta natkrivena dekorativnom drvenom nastrešnicom i zelenilom pored koje teče široka reka Dunav gde je pogled, pogotovu na zalasku sunca veličanstven. Akcenat u jelovniku se stavlja na rečne i morske specijalitete, paste i salate, ali će se za ljubitelje jela od mesa naći veliki izbor jela kao što su bifteci, teleći medaljoni, mlinci, Karađorđeva i jela sa roštilja. Karta pića je bogata i uključuje prvoklasna vina, domaća i strana žestoka pića, kvalitetna piva, koktele, vode i sokove. Pored raskošne trpeze, ono što u velikoj meri krasi ovaj lepi restoran je odlična živa muzika za koju je karakteristično da svakodnevno nastupa nekoliko različitih bendova i značajno doprinosi fenomenalnoj atmosferi. Bendovi koji sviraju su BALKAN EKSPRES, LA LUNA, BIG DEAL, EUROEKSPRES, BLA-BLA i ostali, a danima vikenda u vreme ručka, svira kvartet NOSTALGIJA. Muzički pravci su raznovrsni, ali se uglavnom čuju  poznati Rock&Roll i Pop hitovi.

Dodatno, ovde se mogu organizovati proslave, rođendani, venčanja, kapaciteti su danima unapred popunjeni, pa je rezervacija obavezna. Parking ispred restorana postoji, a više informacija, kontakt i galeriju fotografija možete pogledati na sajtu restorana, a najnovije vesti i objave možete pratiti na Instagram i Facebook nalozima.