Restoran Kosmajski vidik

0
4.7/5 - (10 votes)

Planina Kosmaj je jedna od najlepših u Srbiji, na kojoj se na više mesta nalaze vidikovci sa kojih se pružaju prelepi pogledi ka zapadu Srbije, odnosno Barajevu i Lazarevcu, Mladenovcu na istoku i Šumadiji na jugu Srbije. Sama planina ima odlične turističke kapacitete, koji se neprestano razvijaju. Tu su mnogobrojne crkve, manastiri, jezera, bazeni, restorani, ali i smeštaj i jeftina prenoćišta Beograda kako bi se odgovorilo na povećanu tražnju turista.

Ukoliko poželite da na vrhu Kosmaja odmorite u lepom restoranu iz čije bašte, koja se nalazi u hladu, imate i pogled ka centralnoj Srbiji kakav se može naći u turistčkim katalozima, predlažemo van restoran Kosmajski vidik. Ovo divno mesto se nalazi na vrhu planine Kosmaj odmah pored kružnog puta koji ide oko spomenika. Najbolji restorani u Beogradu se, sem vrhunskom uslugom, uglavnom trude da njihove sale i bašte imaju fenomenalne poglede koji oduzimaju dah, a restoran Vidik je svakako ima.

U restoranu je uobičajeni meni, hrana uskusna, a cene su pristojne. Osoblje je ljubazno i spremno da izađe gostima u susret. Iako postoji nekoliko parking mesta ispred samog restorana, parking ne treba da vas brine, pošto je naći ga skoro na svakom koraku.

Za više informacija, fotografija, kontakt podatke možete posetiti sajt, Facebook i Instargram stranice restorana Kosmajski vidik.