Restoran Đukić – Central

0
Oceni članak

Restoran Đukić – Central

Obilazak lepih izletišta u okolini Beograda gde je čista priroda i zdrav vazduh je jedan od najlepših načina da se provede lep dan, vikend ili kratak odmor u Beogradu. Ukoliko vas interesuje možete iskoristiti priliku da obiđete i zanimljive istorijske znamenitosti, ali i svratiti da se odmorite i okrepite u nekom lepom ugostiteljskom objektu kao što su kafane ili restorani Beograda.

Ako vas je obilazak naveo na teritoriju Obrenovca, a poželite da svratite u neki ugodan i poznat restoran, svratite u restoran Đukić – Central, koji se nalazi na adresi Trg dr Zorana Đinđića 2. Naglašavamo Central pošto postoji i druga lokacija ovog restorana. Odmah sa ulice u oči upada lepa izdignuta natkrivena bašta sa velikim brojem stolova gde se možete posvetiti gastornomski užicima uz blagi povetarac. Enterijer je moderan sa prelepim visilicama koje se spuštaju sa plafona i prijatno osvetljavaju prostor, ali savremenim oblicima i bojama nameštaja uz ukusno raspoređeno zelenilo po čitavom objektu, uključujući i stolove. nameštaja koji je odlično uklopljen u ambijent. Jelovnik je bogat, a obuhvata razne kombinalcije jela koje se služe za doručak, obrok salate, kao i veliki izbor pica, burgera, pasti, dok se od specijaliteta kuće ističu teleći medaljoni, biftek sa dimljenim kačkavaljem, gorgonzola steak i ćuretina u mlincima, ali i mnoga druga ukusna jela. Tu su i jela sa roštilja kao što su ćevapi, dimljeni ražnjići i vrat, pljeskavice, piletina i kobasice, dok od ribljih specijaliteta imate filet lososa i filet dimljene pastrmke. Kako biste se osvežili u ponudi su razne salate i dezerti. Kvalitetna vina, piva, domaće rakije i kokteli zajedno sa ostalim alkoholnim pićima, ali i topli napici, ceđeni sokovi i šejkovi dominiraju bogatom kartom pića, pa se ovde zaista možete prepustiti fantastičnim ukusima i mirisima u predivnom ambijentu.

Ukoliko želite da saznate više, dobijete kontak telefone za rezervacije ili pogledate galeriju sa fotografijama posetite web sajt ili naloge na društvenim mrežama poput Facebook i Instagram strana.