Kabinet brewery

0
5/5 - (21 votes)

Kabinet brewery

Ako istražujeta mesta u Beogradu i okolini za svoj interesantan izlet, a imate želju da ispitate Kosmaj i njegovu okolinu, daćemo vam ideju za jedan interesantnu avanturu, lep doživljaj u skrivenom kutku ovog kraja koji možda ne biste očekivali da nađete. U mestu Nemenikuće, opština Sopot, već duže vreme se nalazi prva zanatska pivara u regionu. Kabinet Brewery je osnovana kako bi se tržištu ponudila najkvalitetnija, nepasterizovana craft piva.

Vlasnici su spojili zadovoljstvo i posao, pa su se potrudili i na polju ukusa. Pa tako danas u ponudi pivnice postoji veliki broj stilova, mirisa i ukusa koliko ne biste uspeli da degustirate ni prilikom više poseta. Na sreću, veliki broj ugostiteljskih objekata ima u maloprodaji širok asortiman piva sa padina Kosmaja. Ovim su uspeli da se približe ljubiteljima dobrog domaćeg zanatskog piva. Osim piva ovde možete probati i jedinstvenu hranu. Tu su teletina u pivu, jela sa pečurkama sa obronaka Kosmaja ili domaći hleb.

Posetiocima je omogućena komforna sredina u kojoj mogu uživati u kvalitetnom pivu i originalnoj hrani. Zato je u okviru ove beogradske pivnice napravljena je prava oaza. Restoran je dizajniran kao moderan prostor sa dugačkim šankom za kojim se može smestiti 15-ak gostiju. U restoranu je smešteno 20-ak stolova sa oko 80 mesta. Oplemenjen zelenilom i prijatnim osvetljenjem kako danju tako i noću mesto je savršeno za mini odmor. Pogled iz pivnice se pruža ka jedinstvenom reljefu u kome se smenjuju brežuljci, udoline i zelenilo. U neposrednoj blizini stoji ponosno planina Kosmaj.

Prelepa priroda Beograda koja okružuje Kabinet pivaru može se videti iz restorana. Ali po lepom vremenu može se na veliko travnatoj površini organizovati ekskluzivan jednodnevni izlet koji će se dugo pamtiti. Tu se može naći i sto za ping pong, šatori za decu, veći broj suncobrana tako da su svi uslovi za divan odmor za vikend ispunjeni. Potrebno je poneti samo dobro raspoloženje kako biste proveli jedan zaista lep dan u Beogradu.

Za više informacija, fotografija i kontakt podatke možete posetiti web sajt, a najnovije objave možete pratiti na Facebook i Instagram nalozima.

Šta posetiti u blizini…

Crkva Svetih apostola Petra i Pavla

Crkva Svetih apostola Petra i Pavla

Tačno vreme izgradnje crkve nije poznato, ali pisani tragovi pokazuju da je na mestu današnje crkve, sagrađena crkva brvnara, verovatno u XVI veku.

Prelepa izletišta u blizini Beograda - planina Kosmaj

Kosmaj

Kosmaj je niska planina, ali najviša i jedna od najlepših u Šumadiji. Predeli ove planine stavljeni pod zaštitu države, kao značajno prirodno dobro.

Bazeni u Beogradu - Stojnik Sopot

Bazeni "Izvor" Stojnik

Vlasnici su se potrudili da se gosti osećaju prijatno u mestu koje koje je priroda Beograda ukrasila lepotom, divnim pogledom i čistom okolinom koje okružuju guste šume.