Hotel Prestiž

0
Oceni članak

Ponuda Beograda u turističkom smislu je izuzetna i postaje iz dana u dan sve bogatija širom grada. Pa tako, svi koji traže smeštaj, prenoćište u Beogradu ili odmor u prirodi često su u potrazi za lokacijama koje se ne nalaze u centru u kome vladaju stalne saobraćajne gužve i zastoji. Hoteli u Beogradu su često locirani blizu glavnih pešačkih zona pa nema mnogo prostora koji mogu ispuniti ovakve sve češće zahteve klijenata. Oni su u potrazi za smeštajem van gradskog jezgra sa dobrim saobraćajnim konekcijama kako bi lako mogli da dođu do svih delova grada.

Jedan od objekata koji ispunjava sve ove zahteve je Hotel Prestiž koji se nalazi u blizini Hipodroma, između Topčidera i Ade. Ovde se može u miru i tišini organizovati turistički, porodični, odmor za dvoje, ali i druge vrste posete gradu koje uključuju noćenje. Svih 24 soba i 4 apartmana sadrže LCD televizore na kojima možete uživati u kablovskom i satelitskom program. Sve sobe imaju sef, mini bar, telefon, besplatan Internet i centralno su klimatizovane. Tu su i udobni kreveti u kojima ćete lepo odspavati i često se probuditi uz cvrkut ptica, a onda možete otići na doručak koji je izdašan i raznolik kako biste na najbolji način započeli novi dan. Kao i drugi odlični beogradski hoteli i Prestiž vam stavlja na raspolaganje recepciju, room servis, usluge pranja i peglanja, skeniranje dokumenata, fax i uređaj za fotokopiranje, besplatan parking sa obezbeđenjem punih 24/7, ali i igraonicu za decu, sportske terene.

Kako širom sveta, tako i hoteli Beograda poput Prestiža nude dodatne sadržaje koji ovde prvenstveno uključuju mogućnost organizacije proslava sa većim brojem ljudi, odnosno venčanja, rođendana, dočeka novih godina i sličnih okupljanja. Hotel poseduje i kongesni centar koji u svom sastavu ima dve konferencijske sale kapaciteta 40 i 120 osoba sa pratećom opremom koja uključuje govornicu, projektor, platno i audio opremu, tako da je idealan za seminare, kongrese, prezentacije, konferencije ili treninge.

Postoji odlična povezanost gradskim prevozom i saobračajnicama sa svim delovima grada tako da ovaj hotel toplo preporučujemo kao jedan od izbora za odličan odmor. Više informacija možete pogledati na sajtu i Facebook stranici ovog lepog hotela.