43.Međunarodni sajam turizma

0
Oceni članak

Ako vam trebaju ideje gde da napravite odmor u zemlji ili van nje posetite 43. Međunarodni sajam turizma koji se održava od 24. do 27. marta 2022. godine. Ova najvažnija turistička manifestacija u Beogradu i Srbiji se dešava u halama 1 i 4, pod sloganom „ Između planina i mora“ što najavljuje interesantnu ponudu koja će sem destinacija na moru, obuhvatiti i city break destinacije, planine, banje, ali i udaljene lokacije. Na ovoj značajnoj turističkoj manifestaciji sačekaće vas veći veći broj izlagača iz zemlje i inostranstva. Na sajmu će prezentovati svoje turističke ponude Grčka, Turska, Egipat, Bugarska, Mađarska, Rusija, Crna Gora, Severna Makedonija, Tunis, Rumunija  i Slovačka, a po prvi put na sajmu turizma će se predstaviti Malezija sa svojim atraktivnim sadržajima. Od izlagača na Beogradskom sajmu tu će se naći veliki broj turističke agencija, saveza i organizacija, hoteli, turistički centri, lovni turizam, avio kompanije, međunarodni turoperatori. Iskoristite sajam da pronađete za vas neki zanimljiv aranžman po povoljnim cenama i lepo se provedite.

Međunarodni sajam turizma će imati i prateće manifestacije kao što su 17. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 12. Međunarodni sajam vina BEOWINE.

Radno vreme sajma od četvrtka 24. marta do subote 26. marta je od 10 do 19 časova, dok je u nedelju 27. marta sat vremena kraće, odnosno od 10 do 18 časova. Cena sajamske ulaznice je 400 dinara, a grupna ulaznica za đake i studente je 300 dinara. Ukoliko dolazite automobilom, ne zaboravite da parking na sajmu košta 200 dinara po satu. Posle sajma možete prošetati šetalištem uz Savu i stazom oko jezera na Adi Ciganliji.