Villa restoran Geppetto

0
Oceni članak

Beograd ima jako puno sadržaja da ponudi gostima i stanovnicima grada. Bogata kultura i istorija, čiji deo su značajne ambijentalne celine i spomenici, prelepa priroda i zanimljiva izletišta, ali i dosta mesta za zabavu i atraktivan noćni život. Kako bi se što više interesantnih mesta obišlo i videlo, upoznao pravi duh grada, potrebno je dosta vremena, pa je preporučljivo naći kvalitetan smeštaj u delu grada sa specifičnom atmosferom.

Jedan od najlepših objekata koji ispunjavaju sve navedene kriterijume se nalazi u ušuškanim zemunskim ulicama sa bogatim drvoredima koje su izolovane od gradske buke. Ovde u blizini Muhara i Gardoša, čuvenih delova Zemuna nalazi se jedan od najboljih izbora za prenoćište i mini odmor. U pitanju je villa restoran Geppetto koja svojim izgledom podseća na objekte koje često možemo videti po srednjoj Evropi i koja se savršeno uklapa u divno okruženje puno mira i tišine. Enterijer je usklađen sa spoljašnjim izgledom pa odmah po ulazu dolazite do recepcije koja se okružena bogato dekorisanim drvenim elementima, rustičnom lampom i očaravajućim cvetnim aranžmanima. Ovde su vam na raspolaganju raskošni i komforni apartmani u Beogradu koje imaju prostrana kupatila. Udobni kreveti i diskretno osvetljenje će pružiti utisak topline koja će pomoći da se ovde lepo odmorite. U cenu apartmana je uključen i doručak tako da čete uslugom biti zaista zadovoljni. Restoran je maštovito osmišljen u kombinaciji dekorativne opeke i kvalitetnog drveta u čijoj prostranoj sali su raspoređeni elegantni stolovi tako da ćete uživati. Meni je raznovrsan i obuhvata italijansku kuhinju sa pastama, ali i ukusne bifteke, kao i veliki izbor nacionalnih i internacionalnih jela koje prati izdašna karta pića. Villa restoran Geppetto poseduje i besplatan parking, WiFi, bar i poslugu u sobi (room service).

Restoran i sobe su za svaku preporuku, pa vam ih preporučujemo, a više informacija možete naći na Facebook stranici vila restorana Geppetto.