Villa Elena

0
Oceni članak

Lepote Zemuna i Beograda su poznate u regionu i svetu i zato su sve njihove atrakcije vrlo posećene. Izgradnjom novog pontona lepote Zemuna koje uključuju staro jezgro grada, trgovačke ulice, čaršije u kojima su još uvek dobro očuvane stare kuće, crkve i manastiri koje pokazuju kako se nekada živelo na ovim prostorima postaju dostupnije svima koji bi želeli da uživaju u njima. Sve dostupnije je i krstarenje rekama, ali i restorani i kafane u Zemunu koji nude dobru zabavu do kasno u noć.

Za sve posetioce koji vide da obilazak svih zanimljivosti i dobar provod zahteva višednevni boravak u Zemunu potrebno je imati u ponudi kvalitetan smeštaj u Beogradu. Jedno od atraktivnijih mesta za prenoćište je Villa Elena koja se nalazi na adresi Miće Radakovića 2c, prelepoj lokaciji između Prvomajske i Ugrinovačke ulice u naselju Sava Kovačević u Zemunu. Miran kraj sa dosta prostora za šetnju i zelenila koji okružuje vilu, ali i dobra povezanost sa glavnim saobraćajnicama, kao i besplatan parking koji je obezbeđen gostima su jako bitan adut koji izdvaja ovaj objekat od sličnih u gradu. Villa Elena ima  6 soba i jedan apartman koji su savremeno projektovani kako bi pružili komforan smeštan posetiocima. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, a postoji i studio sa balkonom. Sve su klimatizovane, opremljene mini barom, televizorima, besplatnim bežičnim Internetom i sopstvenim kupatilom. Vila u svom sklopu ima i lep restoran u kome se služe tradicionalni srpski specijaliteti, pa možete organizovati mini odmor koji uključuje noćenje sa doručkom, polu ili pun pansion.

Ukoliko želite da pronađete smeštaj koji se ne nalazi u centralnom delu Zemuna gde je uvek gust saobraćaj i dosta gužve, već poželite prenoćište u nekom mirnijem delu Zemuna, preporučujemo da rezervišete smeštaj u vili Elena. Za rezervacije, kontakt i više informacija možete posetiti zvaničan sajt, a novosti i objave možete pratiti na zvaničnoj Facebook strani.