Vikendica Forest

0
5/5 - (2 votes)

Vikendica Forest  – Kosmaj

Mnogi izletnici su u potrazi za povoljnim smeštajem dok obilaze izletišta u okolini Beograda. Ukoliko izlet ili vikend odmor planirate na planini Kosmaj i okolini preporučujemo vam da iznajmite vikendicu Forest koja se nalazi na obroncima ove naše prelepe planine. Idealna je za pravo uživanje u prirodi za porodice ili odmor na selu sa prijateljima. Savršena je i za lep vikend u Beogradu i beg od gužve u gradu, a prenoćište se nalazi u mestu Babe, nedaleko od centra Sopota.

Ima tri spavace sobe, prostranu dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, parking u okviru placa. Tu su i  zidani roštilj za piknik, velika terasa, stoni tenis, Total TV, kompletni komfor za pravi odmor. Imate i teren za basket, a u dvorištu se nalazi ravan deo sa stolicama iz kojih možete se zadovoljno prepustiti pdmaranju i uživanju u lepom pogledu. Dostupna je iznajmljivanje tokom cele godine, pa ovde možete uživati kako po toplim prolećnim ili letnjim danima, tako i po hladnijim jesenjim, čak i zimskim danima gde možete sa porodicom ili prijateljima provoditi vreme i po snegu. Blizina šume na planini je čini pravim izborom i za rekreativni turizam.

Ravno dvorište je mesto gde se možete opustiti sa prijateljima dok deca trčkaraju i bezbedno se igraju. Za njih su obezbeđene ljuljaške i igračke, a mogu se izležavati u ležaljci razapetoj između dva drveta. Ovakav smeštaj u Beogradu posetioci traže i vrlo je popularan pa preporučujemo da se obratite vlasnicima unapred kako biste na vreme rezervisali smeštaj.

Više informacija, fotografija i kontakt možete pronaći na Facebook i Instagram stranicama Vikendice Forest.