Škap

0
Oceni članak

Škap Kosmaj

Zdrav život se povezuje sa mestima sa čistim vazduhom, kao što su planine, šume gde postoji obilje prirode,  ali i zdravom hranom, često prikupljenom rukom sa organskih plantaža ili direktno iz čiste listopadne šume. U blizini grada imamom prelepa mesta kao što je planina Kosmaj gde priroda Beograda pokazuje svoje puno bogatstvo, na kome domišljati ljudi sve češće započinju originalne poslove u dosluhu sa prirodom.

Interesantne priče, kao ova, plene pažnju, pa smo se i mi zainteresovali i rešili da vam je dodatno predstavimo. Gospodin Pavle Šojić već godinama uspešno prikuplja hrastov žir po šumama Kosmaja i onda u svojiim pogonima pravi zdrave proizvode od njega. Škap u svojoj ponudi ima kreme, sireve, med kojima posebnim postupkom oplemenjuje hrastovim žirom. Tu je kafa od žira od prženog hrastovog žira, ali i kosmajski šejk sa posebnom recepturom.

Pogoni se nalaze u blizini manastira Tresije, a ukoliko je i vas zainteresovala tema i ako ste poželeli da saznate o više proizvodima, ali i kontakt informacijame možete pogledati na web sajtu Bilje – Zdravlje.