Samo pivo

0
5/5 - (7 votes)

Samo pivo

Kada vas šoping po centru grada ili obaveze umore, verovatno ćete potražiti način kako da se malo osvežite i zabavite. Bilo da tokom toplih letnjih dana ili po hladnijem vremenu poželite da napravite mini odmor i sednete negde sami ili u društvu, a popijete neko dobro pivo, možete se naći pred izazovom da nađete neko lepo mesto. Ono bi trebalo da ima veliki izbor kvalitetnog piva, ali i odgovarajući prostor kako biste mogli da se potpuno opustite i okrepite. Beogradske pivnice uglavnom se trude da obezbede ove uslove, ali se neke ipak ističu malo više od ostalih.

Samo pivo je pab koji je našao adekvatno mesto koje je ujedno i dovoljno prostrano kako bi mogao da pruži svoje usluge velikom broju gostiju. Nalazi se na adresi Muilutina Bojića 2a, a ulaz je iz podzemnog prolaza od Terazija ka Balkanskoj, malo ispod hotela Moskva i prelepe ambijentalne celine Terazije. Poseduje veliku prostranu baštu koja se nalazi na nivou iznad Balkanske tako da je pogled odličan. Unutrašnjost je urađena u stilu popularnih barova i sastoji se velikog šanka koji je postavljen centralno i većeg broja drvenih stolova sa stolicama gde ljubitelji piva mogu da se posvete priči sa društvom i degustiranju različitih ukusa ovog divnog pića. Prave pivnice, poput „Samo pivo“ su, sem obezbeđivanja ogromnog broja različitih ukusa i proizvođača, posvećene edukaciji, pa je želja da se povremeno organizuju prezentacije novih brendova i proizvođača, kao i mini edukacije kako bi se kultura ispijanja piva u Beogradu Srbiji podigla na značajnije viši nivo. Sem ovoga, osoblje bara je obučeno, vrlo iskusno i u svakom trenutku je spremno da pruži savet u vezi izbora piva. Tu je i potpuno opuštena i suptilna atmosfera koja se neguje, a koja će doprineti da se ovde prijatno i ugodno osećate.

U pitanju je jedan poznati bar za dobar izlazak koji je dugo godina poznat u gradu i gde je dobra zabava u Beogradu zagarantovana, tako da ga od srca preporučujemo. Više o pivnici, vrstama piva koje imaju u ponudi, kao i kontakt podatke možete pogledati na Facebook i Instagram stranicama paba Samo pivo.