Restoran Vrh Beograda

0
5/5 - (7 votes)

Restoran Vrh Beograda

Zvezdarska šuma, pogotovu posle sređivanja i obnove, spada u najlepša i najposećenija beogradska izletišta, koja postaje značajna i za turizam u Beogradu. Staze ove park šume kroz prelepu prirodu, a pored kojih se nalazi osvetljenje pa je posetiocima svakodnevno tokom dana i noći obezbeđena mesta gde je šetnja pravo uživanje. Ima i prostora gde mesta za rekreacije ne manjka, a sam položaj ove prelepe šume u Beogradu na visokoj nadmorskoj visini što sve doprinosi tome da je ovo pravo mesto za izlet. Ali ono što je uvek na neki način nedostajalo ovom prelepom prostoru su lepi beogradski restorani, kafane i kafići Beograda.

Ali i ovde postoji svetla tačka, ono što je oduvek bila konstanta i mesto gde ste uvek, bilo zimi bilo leti, mogli da svratite, da se opustite, odmorite, popijete piće ili ručate. U pitanju je čuveni restoran Vrh Beograda. Tradicija od preko 30 godina ne može da prođe neprimećeno. Restoranom dominira ogromna travnata bašta u kojoj će podjednako po lepom vremenu uživati i mlađi i stariji, koja je kapaciteta oko 150 mesta. Travnati delovi su ograđeni simpatičnim drvenim stubićima, a staze od opeke se šire između divnih drvenih stolova i stolica pod suncobranima. Kada padne veče pale se kandelabri i prave romantičnu atmosferu u prirodi. Unutrašnjost čini sala kapaciteta oko 80 mesta koja je savršeno dizajnirana sa dosta drvenih elemenata i uz diskretno osvetljenje. Ono što je ovde značajno napomenuti je da je hrana ovde od ranog jutra pa do kasne večeri fenomenalnog kvaliteta, tako da se ne bi smo usudili da vam preporučujemo deo dana kada je najbolje za svratiti. U pitanju je svakako izvrstna kombinacija domaće i internacionalne kuhinje, tako da kad god svratite zamolite osoblje za jelovnik, ali možete zamoliti i za savet. Sem odlične hrane, Vrh Beograda je poznat i po vrhunskim vinima, rakijama, pivima i ostalim alkoholnim i bezalkoholnim pićima koja će vas osvežiti. Ne zaboravite da upitate za dezert pošto su nadaleko poznate domaće pite i torte. U restoranu se nalaze dečje otvoreno i zatvoreno igralište, tako da se ovde, po lepom vremenu, mogu organizovati porodične proslave, poslovni banketi i slični digađaji.

Rezervacija je neophodna, pogotovu u vreme ručka, a ako želite da saznate još ponešto o ovom prelepom restoranu možete pogledati na njihovom sajtu, Facebook i Instagram profilima.