Restoran Trpeza

0
5/5 - (7 votes)

Kada se nalazite u obilasku poznatih izletišta oko Beograda na južnoj, jugo-istočnoj ili južnoj strani grada, ili ste pak negde blizu centra, a voleli biste da dan započnete ili završite u nekom lepom restoranu, predlažemo vam nadaleko poznat gurmanski raj na Zvezdari. Često se pojavljuje u pretragama u kojima se traže najbolji restorani u Beogradu, ali i preporuka „od usta do usta“ je uičinila dosta na popularnosti.

Restoran Trpeza, koji se nalazi u Malom Mokrom Lugu predstavlja pravo mesto na kojem ćete uživati sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima. Tradicija restorana od preko 20 godina u toku koje je bilo samo lepih iskustava svrstava sa pravom ovaj lepi restoran sa izuzetno ukusnom hranom i pićem među prave simbole Beograda čiji obilazak ne treba propustiti. Iako restoran nema baštu, unutrašnjost je fenomenalno dizajnirana kako bi se gosti osećali vrlo prijatno i kako bi mogli da imaju jedan mini odmor od napornog vremena. Zaista prelepo odrađen enterijer sala koji krasi veliki broj zelenila koje oplemenjuje prostor, a dodatnu toplinu i osećaj smirenosti daje akvarijum da šarenim ribama. Osoblje odmah po ulasku u restoran stavlja do znanja da je ovde usluga na visokom profesionalnom nivou i upućuje vas za vaš sto. Njega bi trebalo rezervisati unapred pošto se ovde skoro u svakom delu dana traži sto više.

Kvalitetu hrane se ovde uvek posvećivala posebna pažnja, pa su gosti uvek zadovoljni raznim specijalitetima sa roštilja ili jelima ispod sača poput jagnjetina i teletina ispod sača, ali i ribljih specijaliteta poput lignji. Sem velikog izbora u Karti pića, u Trpezi su posebno ponosni na bogatu vinsku kartu koja se neprestano dopunjuje. Pa tako, ovde imate veliki izbor vina iz čuvenih podruma Aleksandrović, Radovanović, Rubin, Kovačević, Zvonko Bogdan i Manastirska vina. Ono što mnoge začudi posle ovakvog posluženja su sasvim pristojne cene za visok kvalitet usluge.

Trebalo bi naglasiti da i pored rezervacije parking mesta ispred samog restorana nema previše. Više fotografija, kontakt informacije o rezervacijama, ali i sve ostalo što vas zanima, tipa radnog vremena, mogućnosti porodičnih proslava, možete pronaći na web sajtu restorana Trpeza, kao i na Instagram i Facebook stranicama.