Restoran Stara trešnja

0
Oceni članak

Obilazak interesantnih izletišta na Čukarici i Banovom brdu je uvek zabavan i zanimljiv. Ovde možete napraviti lep mini odmor i dobro se provesti. Ukoliko pak poželite da izlet dodatno obogatite, ovde u blizini divnih mesta u prirodi se nalaze brojni popularni restorani Beograda. Ako niste iz kraja, preporučićemo vam jedan lep restoran u koji mnogi stanovnici ovog dela grada često vode svoje goste. kako bi im na najbolji način predstavili mirna i tiha mesta daleko od gradske vreve i buke.

Restoran Stara trešnja je autentičan ugostiteljski objekat koji neguje tradiciju i fokusira se na domaću kuhinju i srpske specijalitete. Ulaz od velikog kamenog zida je reprezentativan, u njemu su isklesana ovalna vrata kroz koja vas put vodi do kamenog stepeništa. Stepenice su okružene bujnim zelenilom i spuštaju vas na donji nivo gde se nalazi prostrana letnja bašta, koja pleni mirom. Natkrivena je drvenom konstrukcijom koja sa svetiljkama u obliku starih fenjera daje poseban starinski šarm mestu. Bašta je kapaciteta oko 100 gostiju, u debelom je hladu, a zelenilo joj pomaže da odiše gostoljubivošću i prijatnom atmosferom. Unutrašnjost restorana je urađena u kombinaciji prirodnih materijala, naročito kamena i drveta. Tu su i veliki prozori koji unutrašnjost restorana osvetljuju prirodnom svetlošću tokom dana tako da je ambijent sličan letnjoj bašti. Sala je klimatizovana, ima mesta za oko 150 gostiju, a sve je savršeno dekorisano raznobojnim cvetnim aranžmanima, umetničkim slikama, a postavljene je i prelep akvarijum koji  zajedno sa diskretnim osvetljenjem deluje smirijuće, kako bi gosti u potpunosti uživali u poseti ovom divnom restoranu.

Gosti su potpuno opušteni i odaju utisak da su sigurni u izbor mesta za ručak, osoblje ljubazno i diskretno, koje je, kao pravi domaćini, uvek pri ruci. Kao i drugi beogradski restorani koji drže do vrhunskog kvaliteta usluge sa dužnom pažnjom  prilaze spremanju svakog jela, a posebno ističu vrhunski roštilj i ćevape. Tu su naravno i ražnjići, pljeskavice, kobasice, kuvana jela, ali i specijaliteti kuće koje će vam preporučiti konobari. Od pića imaju veliki izbor piva, žestokih pića, sokova i odličnih domaćih vina, koja su dopremljena iz privatnog podruma. Prijatna muzika dodatno relaksira goste tako da je celokupan utisak da stanovnici Banovog brda koji su preporučili ovo mesto odlično poznaju svoj kraj, koji su restorani dobri za bogat ručak i prijatan izlazak sa porodicom, društvom i prijateljima.

Više korisnih informacija o Staroj trešnji, poput adrese, telefona, mogućnosti rezervacije i slično, možete dobiti na zvaničnom web sajtu i Facebook strani restorana.