Restoran pečenjara Klik

0
Oceni članak

Restoran pečenjara Klik

Kada odlučite da napravite jedan lep izlet i provedete opuštajući dan u prirodi na izboru su vam izletišta Beograda koja se nalaze lepo raspoređena po celoj teritoriji grada. Beograd kao retko koji grad ima takvo okruženje i ponudu prirodnih lepota, kulturno-istorijskih znamenitosti i ugostiteljskih objekata tako da će vam odmor u ovakvom okruženju sigurno prijati. A onda kada se odlučite da je vreme da krenete jer su vas aktivnosti i šetnja izmorile, verovatno ćete poželeti da svratite negde na ručak kako biste se malo okrepili. Ako obilazite Lazarevac i okolinu u centru postoji više lepih kafića i restorana, ali ako poželite da svratite negde na pečenje imamo pravo mesto za vas.

U pitanju je pečenjara Klik koja se nalazi pored zelene pijace u Lazarevcu. Postoji prostor napolju, ali i zatvoreni deo gde možete sesti i ručati u prijatnom okruženju. Ovde se nalazi nekoliko stolova i sve je urađeno od drveta. Ovde možete naručiti različita jela sa roštilja, ali ono što preporučujemo je pečenje. Sa toplim i hrskavim mekanim pečenjem, koje se topi u ustima je zaista pravo uživanje za one koji vole ovakvu vrstu jela. Uz hranu, možete naručiti i piće, a karta pića sadrži uobičajena alkoholna i bezalkoholna pića poput piva, vina, rakija ili od bezalkoholnih tople napitke, sokove, vode. Za mnoge je ovo pravi način da se završi lepo proveden dan u priorodi i opusti uz porodicu ili prijatelje.

Do pečenjare ćete najlakše doći kada od glavnog šetališta se spustite ulicom Voke Savića i onda uđete levo u malu uličicu ka zelenoj pijaci i tržnom centru.