Restoran Little Bay

0
5/5 - (7 votes)

Namerno ili slučajno u blizini Narodnog pozorišta nalazi se ekskluzivan restoran Little Bay koji u svom enterijeru poseduje lože, kao na balkonima poznatih pozorišta gde se vrši posluženje dragih gostiju. Da bi bili primamljivi beogradski restorani moraju dati neku specifičnost, a baš to je uspeli u ovom predivnom restoranu koji je ponudio je uživanje u hrani dok uživate u muzici. Vlasnik Peter Ilić je posle usavršavanja kulinarskih veština otvorio restorane u Londonu i Brajtonu. Kao deo lanca tih restorana naposletku je otvorio i u glavnom gradu svoje domovine, u Dositejevoj ulici broj 9a i ubrzo je počeo u svim pretragama po kriterijumu najbolji restorani u Beogradu da se pojavljuje u samom vrhu.

Ulaskom u ovaj restoran oduševiće vas prvo sam enrerijer koji je u baroknom stilu, a onda će vam dodatno prijati  intimnost separea. Bićete iznenađeni što vam se nudi da provedete lepe trenutke uživajući u hrani na balkonima kao da ste u najluksuznijoj operi. Zlatni balkoni ukrašeni su crvenim draperijama i centralno postavljenim klavirom. Dok uživate u klasičnoj ili džez muzici prići će vam odlično obučeni konobari da vam pomognu da izaberete hranu koja će samo pojačati već stvoren prijatan utisak. Na meniju se niže ukusna, odlično aranžirana hrana po vrlo povoljnim cenama.

Kao i svi restorani Beograda koji drže do svojih gostiju toplo preporučuju da se poseta rezerviše par dana ranije, pa možete posetiti zvaničan web sajt restorana Little Bay kako biste dobili više informacija. Najave događaja i zanimljivih kocerata koji će obogatiti vaš izlazak se redovno objavljuju na Facebook stranici, a interesantne fotografije možete pogledati na Instagram stranici restorana. Onda kada svoj odmor u Beogradu želite provesti na zatvorenom ili pronaći mesto gde ćete naći svoj mir, topla preporuka je restoran Littly Bay.