Restoran Cerov lad

0
Oceni članak

Obilazak lepih mesta, izletišta i mesta za zabavu po Voždovcu treba iskoristiti kako bi se napravio jedan mini odmor u Beogradu. A ovako lep dan se često završava u nekom prijatnom restoranu kako bi se sumirali utisci. Kad se već nalazite u ovmo delu grad mi vam predlažemo jedno privlačno mesto između naselja Kumodraž i Jajinci.

U pitanju je restoran Cerov lad koji je našao svoje mesto u delu gde je nekada bila gusta cerova šuma. Staza napravljena od stare opeke vas, preko malog drvenog mostića, vodi u baštu kojoj hladovinu prave stabla, suncobrani i manja fontana. Tu se nalaze raspoređeni stolovi sa kariranim stolnjacima, a svuda oko vas zelenilo, a žubor koji proizvodi fontana će vam pomoći da zaboravite na svakodnevnu užurbanost i prenatrpanost obavezama, kako biste se nesmetano prepustili uživanju, posvetili sebi i sojoj porodici ili prijateljima. Unutrašnjost je dizajnirana u etno stilu sa drvenim gredama i lukovima između prostorija. Uglađeno osoblje će vas domaćinski i prijateljski dočekati i biti uvek pri ruci. Ovde se služi domaća narodna hrana, sir i kajmak, hleb iz furune, pri čemu se ističe praseće i jagnjeće pečenje ispod sača, jela sa roštilja i ostale specijalitete nacionalne kuhinje uz koje ide veliki izbor pića koja će vas osvežiti i oraspoložiti. Kao i drugi beogradski restorani koji žele svojim gostima da prirede opuštenu atmosferu, obično četvrtkom i petkom u večernjim časovima organizuje se zanimljiv muzički program, pa je mesto pogodno i za izlazak sa društvom. Restoran poseduje lepu svečanu salu koja služi za organizovanje proslava.

U blizini se nalazi planina Avala i druga interesantna mesta, što ovaj restoran čini dodatno privlačnim. Nije losa ideja kontaktirati restoran kako biste se informisali o raspoloživosti mesta pre dolaska. Ukoliko želite da rezervišete, pogledate fotografije, radon vreme i saznate više informacija posetite Facebook stranu Cerovog lada.