Hotel Sučević

0
5/5 - (5 votes)

Hotel Sučević

Prirodne lepote istočnog i jugoistočnog dela Beograda su nadaleko poznate. Tražeći neko lepo mesto za mini odmor ovde, vrlo je verovatno da će planina Avala biti vaš izbor. Ova oblast je jedna od najinteresantnijih za istraživanje zbog velikog prirodnog i kuluturno-istorijskog bogatstva. Ovo bogatstvo je značajno čak i za turizam u Srbiji. Sem ovoga ovde su svoje mesto našli i brojni popularni najbolji restorani u Beogradu, vinarije i čuveni hoteli.

A kada se poželite da pronađete neki miran turističko-ugostiteljski objekat i etno restoran u kome ćete moći da uživate u specijalitetima nacionalne kuhinje potražite restoran i hotel Sučević u podnožju Avale. Odmah će vam se svideti prijatan ambijent koji bi mnogi beogradski hoteli mogli samo da požele. U kraju bogatim zelenilom nalazi se mirna ulica sa drvoredom u čijem hladu se nalazi parking za goste. Reprezentativan i atraktivan ulaz u hotel odaje odmah na startu utisak da se o objektu vodi računa domaćinski.

Enterijer je prelep izrađen uglavnom od kombinacije drveta i opeke kroz koji je sprovedeno dekorativno i ukusno osvetljenje. Lepoti posebno doprinose ramovi koji su ukrašeni elementima od kovanog gvožđa. Drvene stolice, stolovi i i ostali predmeti narodne radinosti su sa mnoštvom rustičnih, ručno rezbarenih detalja. Stolovi prekriveni kariranim stoljnjacima stvaraju toplu atmosferu u kojoj gosti imaju želju da što duže ostanu.

Napolju je natkrivena letnja bašta sa malom fontanoma sa kaskadama koja izaziva prijatan žubor vode koji pojačava osećaj prijatnosti. Izbor hrane i pića ide rame uz rame sa ambijentom. Pošto se objekat nalazi na vinskom putu izuzetan izbor hrane će pratiti vrlo kvalitetna domaća vina i rakije. Sve ovo dodatno doprinosi da se etno turizam u Beogradu i na ovaj način podigne na najviši nivo.

A ukoliko posle napornog dana odlučite da se odmorite i prespavate u ovom divnom okruženju, ovde vam je na raspolaganju više od 20 soba i 3 apartmana. Sve su izuzetno moderno opremljene, a komfor je vidljiv odmah na prvi pogled. Sve sobe su opremljene klima uređajima, Internetom, kablovskom televizijom i mini barom. Buđenje u ovakvom luksuzu i ambijentu je nešto što će vam ostati dugo u sećanju, a hoteli Beograda sa ponosom ističu postojanje ovako lepog objekta koji je na raspolaganju gostima.

Treba napomenuti da se ovde mogu organizovati i prezentacije, konferencije i obuke, pošto je na raspolaganju konferencijska soba sa pratećim uređajima. Više informacija, fotografija i kontakt podatke možete pogledati na sajtu, Instagram i Facebook stranama hotela.

Šta posetiti u blizini…

Jezero Bela reka je popularno mesto za pecanje u Beogradu

Jezero Bela reka

Ovo jezero je pravo mesto na kome se turizam u Beogradu može razvijati, jer poseduje čistu i netaknutu prirodu, a nalazi se u podnožju Avale.

Planina Avala - Toranj na Avali

Avala

Vrlo prepoznatljiva znamenitost Beograda i Srbije. Avala je takođe vrlo atraktivno mesto za jednodnevne izlete i jedno od najpopularnijih izletišta u okolini Beograda.

Jezera u Beogradu - Tresnja

Trešnja

Predstavlja jedno od najlepših izletišta oko Beograda i jezera u Beogradu.  Udaljeno je tridesetak kilometara jugoistočno od centra grada.