Diamond Garden

0
Oceni članak

Za sve poklonike diskretnih mesta u blizini centra gde je zabava u Beogradu u prvom planu, prezentovaćemo ovo zanosno mesto koje predstavlja jedno od glamuroznijih mesta za razbibrigu i razonodu. Ovo luksuzno mesto, koje mnogi Beograđani rado posećuju koje koriste za izlet i mini odmor u Beogradu, nalazi se na Paliluli, kada pređete pančevački most, u naselju Borča.

Savremen arhitektonski prsitup eksterijeru i enterijeru objekta će vam odmah upasti u oči i shvatiti da je ovo jedno od mesta gde se možete osvežiti tokom vrelih dana i noći u bazenima neobičnih oblika dok vam se serviraju sveže ceđeni sokovi ili atraktivno dekorisani kokteli. Kompleks Diamond Garden bazena vam pružaju mogućnost da lep letnji dan provedete sa porodicom i prijateljima na otvorenom u predivnom okruženju i organizujete svima vrhunski ugođaj. Ovde je sve podređeno vašem uživanju pa je pogled na jelovnik i kartu pića dovoljan da shvatite zašto su i restorani Beograda ponosni što imaju ovako eksluzivan objekat u ponudi. Tu je engleski doručak, ukusni sendviči, tortilje, paste i salate, a od pića veliki izbor vina, piva zatim somersby, bacardi, campari. Zaista je ponuda vrhunska, pa možete planirati jedan lep dan, vikend ili mini odmor kako biste se lepo proveli i zabavili. Dodatno, ovde možete realizovati i venčanja iz bajke, rođendane, poslovne ručkove koja će dugo ostati gostima u pamćenju, pošto će ozvučenje i moderna rasveta sve vaše goste oduševiti. Sala može prihvatiti oko 300 gostiju, a u slučaju lepog i toplog vremena i mogućnošću korišćenja bašte kapacitet se može duplirati.

Sem slavlja koja možete vi organizovati, ovde su događaji u Beogradu prava atrakcija. Poznate ličnosti, pevači i bendovi ovde često uvedeljavaju posetioce. A kada se zabava završi, a vi se  odlučite za prenoćište, možemo potvrditi da je ovde smeštaj u Beogradu prvoklasan. Sobe su luksuzno opremljene, udobnim krevetima i nameštajem, klimatizovane sa predivnim pogledom, tako da ćete noćenje i buđenje u ovim divnim apartmanima dugo pamtiti.

Prijatno smo bili iznenađeni ovako vrhunski organizovanim mestom, pa koristimo priliku da ga preporučimo, a više fotografija, informacija, adresu i kontakt možete pronaći na zvaničnom sajtu, ali i Facebook i Instagram stranicama Diamond Gardena.