Bistro du Vin

0
5/5 - (6 votes)

Bistro du Vin

Ukoliko želite da uživate u vinu ili kupite vrhunska i kvalitetna vina onda su vinoteke, vinski podrumi, barovi i vinarije Beograda pravo mesto za vas. Imajući u vidu da je sve veća potražnja za mestima koji odišu specifičnom atmosferom, prestižne vinarije u Beogradu su počele sve više da se otvaraju, a primetno je da se grupišu i u Njegoševoj ulici, jednoj od najlepših na Vračaru. Ovde, u nenametljivom ali ekskluzivnom okruženju, se nalazi bistro koji svojim otmenim izgledom privlači pažnju.

Bistro du Vin je originalan vinski bar koji je našao savršen kutak za svoju lokaciju gde možete svratiti na čašu vina i opustiti se sa prijateljima i porodicom. Bašta sa mansardom, koja se potpuno uklapa u ambijent koji ovaj vinski bar gaji, je postavljena ispred veliki staklenih površina izloga i prijatno mesto u kome mnogi uživaju. Poseban šarm joj daju drveni pod, barik buradi svetlih i tamnih boja koji su okruženi sa dosta zelenila. Enterijer je takođe odlično kocipiran, a upotrebljeno je savremeno osvetljenje sa veliki brojem modernih svetiljki koje se spuštaju sa tavanice, dok je jedan zid prelepljen lepim rustičnim tapetama crvenkaste boje, koje se odlično slažu uz drvene police na kojima se nalazi veliki broj vina.

U ovako lepom prostoru je raspoređen šank, veći broj stolova i stolica gde možete uživati u velikom izboru, uglavnom francuskih i srpskih vina, a ljubazno osoblje će vam stoji uvek na raspolaganju za bilo kakvu pomoć, uključujući pomoći u izboru vina ili hrane, ako postoji potreba za tim. Ukoliko osetite želju da uz ovakav savršen ugođaj uživate u internacionalnim specijalitetima šefa kuhinje koji će se slagati sa vinima, Bistro du Vin se potudio da svojim gostima pripremi veći broj glamuroznih jela originalnih naziva i fantastičnih ukusa i mirisa, kako bi pokazao da vinski turizam postaje ozbiljan adut u ponudi Beograda.

Pored svega, ovde postoji i Wine Shop gde možete kupiti vina koja vam se sviđaju. Kao zaključak se nameće činjenica da je u pitanju originalan i elegantan bistro koji neophodan gradu i mesto koje toplo preporučujemo za posetu.

Više informacija, fotografija, vinsku kartu i jelovnik možete pogledati na sajtu, a objave i novine možete pratiti Instagram i Facebook stranicama Bistroa du Vin.