Restoran bazeni Živkovic

0
5/5 - (4 votes)

Obilazak poznatih izletišta Beograda i uživanje u hladu, blizini neke reke ili jezera možda ćete neki put želeti da zamenite leškarenjem na ležaljci i uživanjem u lepom dan na malo drugačiji način. U ovom slučaju su bazeni u Beogradu pravi izbor. Jedan od lepših mesta u prelepom šumskom okruženju, na koje možete otići da se lepo zabavite sa porodicom ili prijateljima, se nalazi u Surčinu.

Na centralnom mestu kompleksa Aqua centar Živković se nalaze bazeni koji privlače najviše pažnje, veći za plivače, a manji za decu i neplivače. Okruženi su ležaljkama sa sunobranima i uredno pokošenim travnjakom, a oko kompleksa su zasađeni borići koji eksterijer čine vrlo privlačnim i ujedno zaklanjaju od znatiželjnih pogleda. Po lepim letnjim danima posetioci uživaju i u noćnom kupanju. U delu gde se nalazi bar na raspolaganju su udobne fotelje gde možete ispod mansarde u hladu se opustiti i uživati u svom omiljenom piću. Postoji mogućnost i da u “All inclusive” aranžmanu uživate u neograničenoj hrani, koktelima i zabavi. Možete se i zabaviti sa porodicom i prijateljima pošto ovde imate stolove za bilijar i stoni tenis, mogućnost igranja picada, dok je za najmlađe odvojen proctor sa igraonicom gde se mogu igrati do mile volje. U sklopu Event centra Živković postoji i restoran u kome možete uživati u specijalitetima kuće, a tu je i prelepa sala za privatne i poslove proslave gde možete napraviti svadbu ili rođendan iz snova, kao i fenomenalne zabave i okupljanja u poslovne svrhe. Ispred centra postoji veliki parking od 100 mesta, tako da o mestu za automobile ne morate da razmišljate.

Kako biste dobili više informacija o Event centru Živković, rezervacijama i organizovanju proslava možete posetiti zvaničan sajt, a objave i novosti možete pratiti na Facebook stranici aqua parka Živković.