Sportski centar Vračar – SC Mirko Sandić

0
5/5 - (4 votes)

Sportski centar Vračar – SC Mirko Sandić

Savremeni način života nam oduzima mnogo energije, a kako bi imali nove ideje i bili spremni za izazove koje se traže od nas moramo živeti zdravim životom koji podrazumeva zdrave misli i hranu, kao i dosta sportskih aktivnosti. Ovde je bitno pronaći i vid rekreacije koje odgovaraju našem tipu ličnosti. Pored raznih mesta gde vam nudimo ideje za sport u Beogradu na otvorenom nekada vremenske prilike to ne dozvoljavaju, pa su sportski centri u blizini našeg posla ili kuće su idealno rešenje da se sačuva vreme, a održi potreban nivo energije.

Jedno od mesta koji nudi dosta prostora u zatvorenom kao što su sale i bazeni sa više vrsta sportskih klubova koji organizuju treninge različitih sportova je sportski centar Vračar ili kako se od skoro zove sportski centar Mirko Sandić. Imajući u vidu da su tokom cele godine u sportskim centrima najatraktivniji i najposećeniji bazeni u Beogradu treba reći da SC Vračar poseduje dva zatvorena bazena. Veći bazen služi za rekreaciju građana, treninge klubova, ali je mesto gde se održavaju značajna sportska takmičenja i sportski događaji. Pored velikog bazena sportski centar poseduje i mali bazen koji uglavnom služi deci za obuku plivanja, ali se sve češće ovde organizuju i dečji rođendani. Sem bazena SC Vračar ima u ponudi i sale za sportske aktivnosti. Veća je dimenzija 40 X 20 metara, a koristi se za košarku, mali fudbal, rukomet, odbojku i druge sportove, a posetiocima su na raspolaganju tuševi i svlačionice. Od dve manje sale površina po 100 m2, jedna se koristi uglavnom za treninge borilačkih sportova, a druga uglavnom za jogu, aerobik, pilates i slične aktivnosti. Obe manje sale imaju tatami strunjače i klimatizovane su. Ukoliko ipak poželite da odigrate partiju fudbala ili rukometa na otvorenom, sportski centar Vračar ima na izdvojenoj lokaciji u Južnom bulevaru terene koji se osvetljeni pa se mogu koristiti i u večernjim časovima.

Ukoliko vam je potrebno više informacija, možete posetiti sajt, Facebook stranu ili YouTube kanal Sportskog centra Vračar.