Restoran Vidovdan

0
Oceni članak

Obilazak izletišta se obično završi posetom nekom lepom restoranu kako ni pravi način završili interesantan dan. Takođe ukoliko želite da odmor za vikend provedete u lepoj atmosferi i prijatnom ambijentu obično izbor padne na neki lep etno restoran ili staru kafanu. Beogradski restorani od 1988. godine imaju u svojoj ponudi još jedan prelep objekat koji mnogi biraju za mesto za izlazak i ukusan obrok u opuštenom okruženju.

U pitanju je restoran Vidovdan koji se nalazi na Karaburmi. Prvo ćete primetiti veliku baštu koja čak i po najtoplijim danima pruža prijatnu hladovinu svojim gostima. Pored breza se nalazi natkriveni otvoreni deo izgrađen od drvene konstrukcije koji se nalazi iznad stolova sa kariranim stolnjacima što zajedno sa tradicionalnim detaljima daje jedan ugodan osećaj. Pored je mini veštački izvor, koji žubori, i dodatno stvara atraktivan doživljaj. Unutrašnjost ima potpuno autentičan enterijer, dobijen upotrebom kobinacijom opeke i drveta. Tu je i zidani kamin, efektno izvajani etno detalji u zidovima poput reljefa crkve, kamena ili svetla iz starog ćupa. Pošto vas ovi detalji potpunu zaokupe prelazi se na meni sa tradicionalnim jelima. Pa tako imate u ponudi pršut, sjenički sir, domaći kajmak, gibanice, pogače, pite, čorbe, jela sa roštilja, srneći i goveđi gulaš, pečenja ispod sača, riba, veliki izbor salata i slatkiša. Karta pića je bogata i prati jelovnik, tako da sa punim pravom možemo reći da je Vidovdan jedan od najznačajnijih restorana kada je etno turizam u Beogradu u pitanju. Restoran poseduje i svečanu salu sa 120 mesta u kojoj se mogu organizovati porodične i poslovne proslave, tako da je ovde zabava u Beogradu za vas i vase goste zagarantovana.

Restoran je za svaku preporuku i zaista ćete se lepo provesti uz pristojne cene. Za rezervacije, galeriju fotografija i kontakt podatke posetite sajt, Instagram i Facebook strane etno restorana Vidovdan.