Partizan – Fejnord

0
Oceni članak

Sem osećaja neizvosnosti i radosti koji osećate dok čekate da sportski klub počne utakmicu, treba imati u vidu da mnogo toga prethodi samoj utakmici. A to je vezano za pozivanje i okupljeanje društva sa kojim želite da podelite ovaj specijalan sportski događaj, organizovanje kupovine karata, kao i dolazak i odlazak sa same utakmice. Sve ovo utiče da mnogi od nas sa velikim nestrpljenjem čekaju velike i značajne utaknmice, pogotovu u fudbalu kojih smo zaista željni.

A onda ove i prošlih sezona su nas fudbaleri naših veliki timova obradovali i posle dužeg čekanja počeli da dočekuju i ispraćaju velike evropske fudbalske kluboce u zvaničnim takmičenjima. I ne samo to, nego su počeli dobrim igrama da se takmiče i pobeđuju, pa ćemo ove godine uživati u velikim utakmicama pošto naši timovi su dočekali “proleće u Evropi” i kreću da se bore u samim završnicama evropskih takmičenja.

Pa tako Partizan nastavlja svoje takmičenje u 1/8 finala UEFA Lige Konferencije gde će u četvrtak 10. marta 2022. Na svom stadionu dočekati čuveni Fejnord (Feyenoord) iz holandskog grada Roterdam. Pošto ova utakmica ne bi trebalo da izaziva nikakva negativna osećanja pošto rivalstvo sa ostalim srpski klubovima nema veze u ovoj utakmici, verujemo da će ogroman broj stanovnika Beograda, Srbije i okolnih država navijati za pobedu našeg tima i plasman u 1/4  finala Lige konferencija. Revanš utakmica kada će sve biti poznato će se igrati 7 dana kasnije (17. marta 2022. godine) u Holandiji.

Utakmice su uveliko u prodaji, a više iformacija o kartama možete pronaći ovde.