Kovilovo Resort

0
5/5 - (3 votes)

Ako nameravate da istražite severni deo Beograda i pronađete neko interesantno mesto za odmor, zabavu, avanturu ili beg od svakodnevnice, onda je pravi izbor Kovilovo Resort. Nalazi se u sred nepreglednih šuma, lovišta i kanala, izolovan od gradske gužve i buke. Prostire se na 26 hektara u prirodnom ambijentu sa lepim pejzažima, uređenim travnjacima, stazama, klupama i parkovima, a okružen je sa oko 100 hektara šume. Do njega se dolazi starim Zrenjaninskim putem, sa koga se skreće udesno na oko 10 kilometara od centra Beograda. Posle skretanja se prolazi kroz šumu. Izlaskom iz nje, otvara se pogled ka centru.

Sportski kompleks formiran sa idejom izgradnje strelišta za leteće mete dostigao je status i zvanično najboljeg strelišta na svetu koje je prošle godine ugostilo i Evropsko i Svetsko prvenstvo, kasnije se proširio na široku ponudu sportsko rekreativnog karaktera, pa će jednodnevni izleti u Kovilovu, biti puni zabave i aktivnosti u kojima može da uživa cela porodica. Pored prirodnog ambijenta ovde je strelcima ponuđen mir i tišina koji su im neophodni za koncentraciju. Svih šest strelišta za leteće mete su severno orijentisana. Strelište okružuje listopadna šuma i zelenilo koji zajedno sa bujnom vegetacijom omogućavaju dobru vidljivost meta. Najpopularnije marke municije kao i neophodna oprema za ovaj sport se mogu pronaći u prodavnici na samom strelištu. Posebno treba istaći izuzetno atraktivan prostor zelenih površina sa klupama i nadstrešnicama, cvetnim lejama, fontanama i mostićima. Gostima i posetiocima centra je na usluzi kompletna ugostiteljska ponuda u okviru kafeterije i restorana hotela.

U okviru centra možete igrati mali fudbal, košarku, odbojku, tenis ili rukomet na vrlo kvalitetnim terenima na otvorenom ili u sportskoj hali sa specijalnim parketom. Za profesionalce, ali i za rekreativce centar ima i dva velika vrlo kvalitetna fudbalska terena. O njihovom kvalitetu govori i to da su se pred velika sportska takmičenja ovde pripremali i naši reprezentativci. Pored sportskih terena Kovilovo Resort poseduje i otvoreni bazen sa kompletnom pratećom ugostiteljskom ponudom, a u planu je i izgradnja akva parka.  Od dodatnih zanimljivih sadržaja koji se nalaze u Kovilovu za posetioce mogu biti interesantni fitness centar u okviru sportske hale sa saunom, đakuzijem i teretanama, ali i Kongresni centar, sa modernom salom, u kome se mogu organizovati seminari, konferencije, prezentacije, sastanci ili press konferencije.

Crystal restoran, kapaciteta preko 200 mesta u okviru kongresnog centra idealno je mesto za organizaciju svadbenih ili korporativnih proslava. Vikend odmor sa prenoćištem u Kovilovu je moguće organizovati, jer se u okviru centra može naći izuzetno komforan smeštaj u Beogradu u hotelu President, sa 17 soba i 10 apartmana. Smeštaj uključuje korišćenje bazena, sauna, Jacuzzi kada i teretana. Za sve posetioce obezbeđen je parking prostor. Više informacija o Kovilovo Resortu možete dobiti na zvaničnom sajtuFacebook i Instagram stranama.