Konjički klub Aleksandar

0
Oceni članak

Planina Avala i njena okolina posetiocima željnim avanture i rekreacije pruža prijatan ambijent, a veliki izbor mesta za rekreativni turizam, uživanje, zabavu i sport u Beogradu je zaista impresivan. Od  prirodnih bogatstava, biljnog i životinjskog sveta kroz koji se pružaju staze za šetnju i biciklizam i kulturno-istorijskih spomenika, interesantnih muzeja preko jezera u Beogradu, seoskih domaćinstava koji promovišu turizam na selu. Tu su i popularni beogradski restorani, hoteli, vinarije i ostali ugostiteljski objekti, ali i off road staza za četvorotočkaše i konjički klub.

U ovom moru zabavnog sadržaja, okruženog nesvakidašnjom prirodom i prelepim pejzažima, u Pinosavi podno Avale je otvoren i konjički klub. Ovde mogu doći posetioci svih uzrasta, pobediti svoj strah i savladati osnovne tehnike jahanja. Tu se nalazi mini poligon po kome će vas sprovesti vrstan ljubitelj ovih pitomih i plemenitih životinja. Kobile za jahanje su mirne i ujahane tako da je škola jahanja idealna za decu i početnike.

Konjički klub Aleksandar učestvuje često i na manifestacijama na Avali i dosta truda ulažu u to da najmlađi osete ljubav prema konjima. U pansionu pored kluba ljubitelji konja koji nemaju prostor za svog ljubimca mogu ga ostaviti ovde na čuvanje. Adresa konjičkog kluba je 3 nova broj 87, Pinosava, a kontakt telefon 064/8999-001. Više informacija možete videti na Facebook stranici kluba.