EkoPark Beograd

0
5/5 - (10 votes)

Iako je Beograd jedan savremen evropski grad, na njegovim obodima još uvek postoji veliki broj mesta koja modernog čoveka spajaju sa prirodom i čine ga fizički i duhovno jačim. Jedna od takvih lokacija se nalazi na mestu sa pogledom na jedan od najprepoznatljivih simbola Beograda. U pitanju je EkoPark Beograd koji se nalazi na obroncima planine Avale na kojoj ponovo dostojanstveno stoji čuveni Avalski toranj.

Na 7 hektara zemlje vlasnici su mislili o svemu kako bi ugođaj posetilaca bio što bolji. Tek kada prošetate pored malog jezera ili preko visećeg mosta osetićete koliko i kratak dodir sa prirodom čini čuda. U okviru imanja nalazi se voćnjak, vinograd, ali i farma domaćih životinja. Ovo mesto možete posetiti svakog radnog dana, ali i napraviti mini odmor vikendom. Tu sa porodicom i prijateljima možete svratiti u restoran na slatkiš iz domaće radionice, prirodne sokove ili čašu dobrog domaćeg vina. A ako ste izdvojili malo više vremena pa ostanete na ručku uživaćete u specijalitetima kuhinje u kojima su sastojci proizvedeni na samom imanju. Ovde su i kafići Beograda dobili svog predstavnika pošto se odvojeno od restorana nalazi prijatan prostor gde možete svratiti na kafu ili piće.

U ovom divnom ambijentu uživaće i odrasli i deca, jer su vlasnici mislili i o tome da naprave potpuni užitak svima, da budu svi povezani međusobno, ali i sa prirodom. Pa tako, prisustvo lepe igraonice za decu, kao i ribnjak, ulepšavaju već odličan utisak o Eko parku, a moguće je organizovati rođendane, razne proslave, kao i poslovne sastanke, konferencije i seminare. Kao i o svemu vlasnici su uspeli da pronađu najbolji način da izađu u susret svakoj vrsti okupljanja i druženja. Sve u svemu, kada poželite da dođete na Avalu kako biste bili bliže zvezdama, a da ipak ostanete u Beogradu posetite ovo mesto.  Više o njemu možete saznati na zvaničnom sajtu, ali i Facebook i Instagram stranama EkoParka Beograd.