Crvena Zvezda – Glazgov Rendžers

0
Oceni članak

Sportske utakmice izazivaju veliku pažnju pošto su izvor dobre zabave za sve ljubitelje sporta. Pa pošto su nas naši najveći fudbalski klubovi ove sezone počastili i “Dočekali proleće” u Evropi, odnosno evropskim takmičenjima evo prilike da svi uživamo. Na stadione ne moraju ići samo navijačke grupe pošto postoje delovi stadiona gde se može doći porodično i doživeti jedan poseban osećaj dok se radujete ili tugujete zbog konačnog rezlutata.

Crvena Zvezda posle velikih uspeha u jesenjem delu evropskih takmičenja je uspela da nastavi svoje takmičenje u 1/8 finala UEFA Lige Evrope. Tada će posle prve utakmice koja se 10. marta 2022. godine igra u Glazgovu, u četvrtak 17. marta 2022. u 18:45 na svom stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu, poznatijem kao “Marakana” dočekati čuveni klub Glazgov Rendžers sa kojim je često “ukrštala koplja”, uključujući i čuveni pohod ka prvaku Evrope u sezoni 1990/1991. godine. Pošto ova utakmica ne bi trebalo da izaziva nikakva negativna osećanja pošto rivalstvo sa ostalim srpski klubovima nema veze u ovoj utakmici, verujemo da će ogroman broj stanovnika Beograda, Srbije i okolnih država navijati za pobedu našeg tima i plasman u 1/4  finala Lige Evrope.

Utakmice su uveliko u prodaji, a karte možete kupiti ovde ili na blagajnama stadiona. Radno vreme blagajne je subotom od 11 do 18 časova, ponedeljkom, utorkom i sredom od 11 do 19 časova i četvrtkom od 11 do 21 čas.