Bazeni i restoran Verona

0
4.9/5 - (9 votes)

Bazeni i restoran Verona

Verovatno jedno od najčešćih pitanja koja se postavlja pred vikend ili slobodan dan je gde otići na kratak izlet ili vikend odmor u blizini. Ideja sajta Beogradski izleti je bila da se detaljno opišu skoro sva mesta i da se pomogne u traženju odgovora na ovo i slična pitanja. Sem najpoznatijih izletišta sajt je uradio detaljan pregled i svih ostalih lepih mesta na kojima je moguće prosvesti lep dan u Beogradu.

Ukoliko je okolina planine Kosmaj i poznati spomenik na vrhu jedan od glavnih izbora za mini odmor, restoran Verona je jedno od mesta koje je kao poručeno za uživanje po lepim danima. U podnožju Kosmaja, u mestu Rogača, nalazi se ovaj lepi ugostiteljski objekat u čijem sklopu se nalaze bazeni na otvorenom namenjeni opuštanju i relaksaciji gostiju. Veći bazen je za odrasle, a manji za decu. Bazeni su smešteni jedan pored drugog pa je lako držati mališane na oku. Odmah pored se nalaze ležaljke koje natkrivaju suncobrani i prave hlad. U manjem bazenu se deca mogu spuštati niz mini tobogan. Zanimljiva zabava u Beogradu za najmlađe je i trambolina koja se nalazi pored bazena, a za malo starije i sto za stoni tenis.

Restorani ovog kraja nisu mnogobrojni, a bogat meni koji Verona nudi će doprineti želji da se opet vratite. Tu su kuvana i jela sa roštilja, razne salate, pice, a od pića sokovi, žestoka pića, vina i piva. Na kraju se možete zasladiti brojnim poslasticama i nastavite da uživate pored bazena.  Kraj koji okružuje restoran piceriju “Verona” je divan. Prelepi pejzaži su kao stvoreni za rekreativni turizam, šetnje i uživanje u prirodi.

Za više informacija, fotografija i kontakt možete posetiti Facebook stranicu restorana i bazena Verona.