Pivnica Paulaner Club 4

0
5/5 - (7 votes)

Pivnica Paulaner Club 4

Kada poželite sa društvom ili porodicom da mini odmor radnim danima ili vikendom provedete u nekoj dobroj pivnici gde možete uz kvalitetno pivo da naručite i neizbežne kobasice, verovatno se nalazite pred dilemom koje su dobre beogradske pivnice i gde se nalaze. Iako se većina njih nalaze u centru grada u poslednje vreme je primetno da se dobre pivnice otvaraju i van samog centra grada. Jedna od njih, poznata po svom dobrom pivu, kvalitetnoj usluzi i dobroj zabavi se nalazi na Banjici.

U pitanju je čuvena Pivnica Paulaner Klub 4 koja je napravljena po ugledu na čuvene bavarske pivnice. Uglavnom je enterijer od drveta koji stvara jednu specifičnu atmosferu jako bitnu kako biste svraćali često na neko mesto. Ovde možete pronaći zaista dobar Paulaner, a toči se četiri vrste (svetlo, crno, Hefe Weissbier i Hefe Weissbier Dunkel). Uz piva se služe i zaista izvrstne Bavarske kifle, a možete naručiti i popularne kobasice, ali i rebarca na žaru. Odlična muzika koja se čuje u pozadini, uz par piva, pravi dodatno pozitivnu energiju bitnu za dobar izlazak. Pa ako je dobro pivo i zabava u Beogradu nešto za čim ste u potrazi za lepo popodne i veče pivnica Paulaner Klub 4 je mesto koje bismo preporučili za zanimljiv i opušten provod.

Nalazi se na adresi Baštovanska 4, preko puta tržnog centra Banjica, na spratu, a više informacija možete dobiti na Facebook i Instagram stranicama.

Šta posetiti u blizini…

Beogradske šume - Bajforodova šuma

Bajforodova (Banjička) šuma

Ova šuma neobičnog oblika, tankog izduženog pojasa, je vrlo lepo mesto za odmor za vikend. Ukupna površina ove beogradske šume  iznosi 41,6 hektara.

Planina Avala - Toranj na Avali

Avala

Vrlo prepoznatljiva znamenitost Beograda i Srbije. Avala je takođe vrlo atraktivno mesto za jednodnevne izlete i jedno od najpopularnijih izletišta u okolini Beograda.

Spomenik - spomen park Jajinci

Spomen park Jajinci

Kroz cvetne leje prolaze pravilne staze kako dolikuje znamenitom mestu. Može se uživati u prelepoj prirodi i odmoriti u miru i tišini kojom se spomen park odlikuje.