Pivnica Crni petao

0
5/5 - (7 votes)

Pivnica restoran Crni petao

Kada dođe trenutak i poželite da sa porodicom ili prijateljima provedete kvalitetno vreme i napravite prijatan mini odmor za vikend u ugodnom okruženju, uvek dolazi pitanje o mestu na kome ćete se okupiti. Iako je Beograd prepun lepih mesta za izlazak, pa ideja ne bi trebalo da manjka, ako poželite da vidite neka nova mesta, mi preporučujemo pivnicu-restoran Crni petao u Ustaničkoj ulici na teritoriji opštine Voždovac.

Vrata ove popularne beogradske pivnice su otvorena 2019. godine kako bi ljubiteljima popularnog napitka pružili fenomenalan ambijent koji predstavlja jedan industrijski enterijer koji je redizajniran u modernom i savremenom stilu. Prostor se nalazi na spratu pa je i pogled prelep, veličine je 400 metara kvadratnih, a odmah po ulasku nailazite na centralno pozicioniran šank i levo od njega veći prostor, čiji krov se po lepom vremenu otvara, a koji je dekorisan ukusnim detaljima i biljkama koje ga dodatno oplemenjuju. Iza šanka se nalazi manji deo u kome postoji mogućnost za malo više privatnosti, a koji u lepoti ne zaostaje za ostatkom ove moderne pivnice.

Posetioci mogu da uživaju u preko 60 vrsta piva, ali je u ponudi i veliki broj drugih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Pored ovoga na raspolaganju vam je i veliki broj jela od kojih se ističu krčkano jagnje u spostvenom sosu, svinjska  glazirana bbq rebarca, dimljena svinjsak butkica, jagnjeći repovi, ćevapi, pikantna pileća krilca, razne kobasice, stejkovi, burgeri, ali i riba, salate, dezerti.

Uveče često možete uživati u dobroj svirci koja će dodatno podići veselu atmosferu, pa ćete posle provoda u Crnom petlu verovatno vrlo brzo poželeti da se ponovo ovde vratite. Više informacija o pivnici Crni petao možete naći na sajtu, Facebook i Instagram stranama.