Villa Kosmaj

0

Kada se umorite od stresnog ritma i užurbane svakodnevice, pa poželite da posetite neka od lepih izletišta u okolini Beograda, planina Kosmaj vam nudi skoro sve za savršen izlet i odmor u prirodi. Ovde se sudaraju ruže vetrova, a guste šume su divne tokom cele godine, pošto ima dosta i četinara i listopadnog drveća,pa možete videti kako je priroda Beograda ovde prelepa.

Ukoliko vam se ovde svidi pa poželite da pronađete komforno prenoćište u Beogradu, možete kontaktirati vlasnike Vile Kosmaj koja promoviše aktivan turizam na selu. Plac je površine oko 1 hektara, sa dosta zelenila, pa ćete na njemu lako pronaći preko potreban mir i tišinu. Vila je namenjena za smeštaj do 6 osoba, a cena za iznajmljivanje je po danu, a ne po osobi, tako da možemo reći da je povoljno. Sem soba, ima luksuznu dnevnu sobu, veliki trpezarijski sto, šank i kuhinju, a natkrivena terasa će sigurno pomoći da uživate u živopisnom okruženju. Ono što treba posebno istaći je da vila ima i svoj bazen koji godti mogu koristiti, kao i teren za tenis sa veštačkom travom. Sve ovo će vam dati ideje, bez obzira da li želite da se odmorite ili iskoritite priliku da se bavite sportom.

Za informacije i kontakt, posetite Facebook stranicu na kojoj možete videti više fotografija koje vam mogu pomoći u donošenju odluke o zakupu ovog prelepog objekta u blizini Beograda.