Sportski centar Čolaković

0

Mnogi po sunčanim i lepim danima koriste svaki slobodan trenutak da obilaze beogradska izletišta i uživaju u lepotama prirode. Ukoliko koristite šansu i prepuštate se prelepim pajzažima Barajeva i okoline gde se nalazi divno jezero u čijoj okolini se čuje cvrkut ptica, a možete naići i na divljač, treba imati u vidu da se ovakva zabava i relaksacija odvija na otvorenom. Po lošijem vremenu sport u Beogradu na otvorenom nije uvek moguć, pa je zbog toga je po kiši ili snegu potrebno naći prostore u zatvorenom gde se mogu obavljati sportske aktivnosti nesmetano.

Sportski centar Čolaković se nalazi na par kilometara od centra Barajeva, na putu koji delom prolazi kroz Lipovačku šume, na mestu gde je vazduh čist. Pruža dosta mogućnosti za sport, rekreativni turizam i mnoge druge vidove aktivnosti, ali i relaksacije koje nudi welness u Beogradu. Jedan od posećenijih delova je balon za fudbal koji ima označen teren i semafore za rezultat i vreme, a zimi se greje, tako se ovde često igra mali fudbal. Teren ima i tribine na koje može da stane oko 300 posetilaca. Tu je i teretana koja je opremljena profesionalnim spravama za posetioce koji bi želeli da se bave ovim vidom sporta. Ako su spa centri mesta gde možete lepo da se opustite i imate želju da se na ovaj način posvetite sebi, obradovaće vas informacija da u okviru sportskog postoji sauna, hidromasažna kada (đakuzi) ali možete zakazati i masažu kako biste se potpuno preporodili. U okviru centra postoji i sala za stoni tenis, sala za boks i bokserski škola, gde možete savladati osnove ovog sporta. Pored boksa, ovde možete pohađati i škole fudbala, aerobika i trbušnog plesa. U centru postoje svlačionice, kupatila i toaleti.  Iznad terena se nalazi kafić u kome možete sesti posle fudbala, teretane ili neke druge sportske aktivnosti, a u ovom prijatnom ambijentu se mogu organizovati i slavlje, rođendani i poslovne proslave.

Ispred centra je parking za oko 30 vozila, a sportski centar ima 4 svlačionice sa kupatilom, grejanjem i toaletima. Ako želite da dobijete više informacija možete posetiti sajt, a objave i novosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranama sportskog centra Čolaković.