Restoran Sunčano jezero

0

Restoran, po kome je dobio ime, nalazi se na obali Markovačkog jezera, jednog od najlepših izletišta u Srbiji i jezera u blizini Beograda, u podnožju planine Kosmaj.  Listopadne šume na padinama ove divne planine u čijem podnožju se nalazi jezero daju prijatnu mikroklimu ovom delu Mladenovca. Ona daje klimatsku prednost lokaciji na kojoj se restoran nalazi u odnosu na ugostiteljske objekte koji su locirani pored prometnih saobraćajnica u gusto naseljenim delovima grada. Na taj način doprinosi da se ovaj deo grada kandiduje kao jedan od najatraktivnijih mesta za uživanje u gastronomskoj ponudi, gde su izleti bogati sadržajem, a zabava u Beogradu tokom cele godine prisutna.

Ovom privlačnom restoranu sa jedne strane senku pravi omanji lug koji opasuje ovaj lepi kompleks, a sa druge prijatna boja i mir očaravajućeg jezera u Beogradu. Restorani Beograda imaju u ponudi zaista jedinstven prostor koji sa ponosom mogu ponuditi posetiocima. Motel ima 3 bungalova sa ukupno 12 ukusno opremljenih soba, parking, pa se može iskoristiti i za organizovanje konferencija, seminara, predavanja ili prezentacije.

Ovde se može uživati u raznovrsnoj šumadijskoj, ali i internacionalnoj kuhinji, organizovati značajni događaji, pronaći prenoćište za postavljanje baze za dalje istraživanje Beograda i Srbije. Ljubazno osoblje će vam izaći u susret i doprineti jako lepom utisku koje ova oaza izaziva kod posetilaca. Pa ukoliko se nalazite u obilasku ovog dela Mladenovca ka Topoli, Aranđelovcu i Oplencu, svratite u jedan zaista lep restoran koji će vam dugo ostati u sećaju.

Za više informacija i fotografija, rezervacije i sve ostalo što vas interesuje posetite zvaničan sajt ili Facebook stranicu restorana Sunčano jezero.