Restoran Rubin

0

Obilazak lepota Srbije i našeg glavnog grada je jedan od najlepših doživljaja koji iskuse. Na sreću postoje brojna izletišta u blizini Beograda, brojne beogradske šume, reke i jezera na kojima se često organizuju interesantni mini odmori na gde se svi lepo provode. Pa ipak, ukoliko tokom izleta osetite potrebu da lep dan začinite posetom nekom mestu gde će vas lepo dočekati i ugostiti, a na kojima možete svratiti na ukusan ručak ili večeru tu su brojni beogradski restorani. Ukoliko je vaš izbor za odmor i relaksaciju bilo područje oko Košutnjaka, Topčidera, Ade ili Avale, ili u povratku prolazite ovim potezom poznato vam je da se ovde nalazi dosta ugostiteljskih objekata koji epitet najbolji restorani u Beogradu sa pravom nose.

Upravo ovde u ovom prelepom zelenilu Košutnjaka gde je vazduh čist, a priroda prelepa već duže vreme jedan divan restoran gosti veliki broj posetilaca koji su navikli na vrhunsku uslugu. U pitanju je restoran Rubin koji ima tradiciju od skoro 30 godina koju brižljivo gradi i koju gosti cene. Odmah po ulasku će vas dočekati učtivo i ljubazno osoblje koje će vas dovesti do stola, a zatim ćete moći na miru da uživate u fenomenalnom pogledu na panoramu grada. Enterijer i ekterijer su savršeno uklopljeni u ovaj ambijent, a kamene ploče, dekorativni drveni elementi i elegantno osvetljenje čine savršen spoj. Iskreno, najlepši boravak u restoranu je tokom topllih dana kada možete živati u specijalitetima kuće na prelepoj terasi. A kada je jelovnik u pitanju toliko je jela za izbor gde se ne zna koje je ukusnije, raznobojnije i savršenije od koga, tako da bismo vas ostavili da sami na miru pregledate jelovnik i odlučite se za ono što vam u tom trenutku najviše prija. Treba napomenuti da ukoliko imate sitne nedoumice, ljubazni konobari će vam dati savet iz prve ruke na koji možete da se oslonite. Kao i hrana, karta pića je raznovrsna, maštovita i zabavna, sa naglaskom na veliki izbor domaćih i internacionalnih vrhunskih i kvalitetnih vina, pa ćete sigurno uživati u svakom zalogaju i gutljaju. Sem terase, posle ručka možete popiti kafu u kafe baru. Ukoliko ne budete imali sreće sa vremenom možete sesti u Kamenoj sali gde se možete podjednako opustiti i ručati uz pucketanje vatre iz kamina ili u Starom salonu gde se očuvao duh tradicije do današnjih dana, koji su mnogi restorani Beograda izgubili.

Treba naglasiti da restoran poseduje svoj parking, tako da ne morate da brinete o ovom detalju koji mnogima pokvari doživljaj, a više informacija, način rezervisanja i fotografija možete pronaći na web sajtu, Facebook i Instagram stranicama.