Restoran motel Romansa

0

Restoran Romansa je prvi motel u Šumadiji u hrastovoj šumi, idealno mesto za odmor za vikend. Obilazeći manifestacije i izletišta u blizini Beograda oko planine Kosmaj verovatno ćete poželeti da potražite neko prijatno mesto u kome ćete se odmoriti i pronaći mesto za zabavu i izlazak.

Restorani Beograda su dolaskom ovog restorana na mapu ugostiteljskih objekata grada dobili prelep objekat koji se nalazi na divnoj lokaciji van centra. Prostrana bašta koja može da ugosti do 200 gostiju se nalazi u hladu hrastovog drveća i znatno doprinosi lepoti i privlačnosti restorana koji ima dosta da ponudi posetiocima. Od bogatog doručka kojim možete započeti dan preko ukusnih specijaliteta sa roštilja koji su u ponudi tokom dana i večeri do slatkih poslastica. Tu je i raskošna karta pića koja obuhvata kvalitetne domaće rakije i vrhunska vina i piva.

Takođe ako tražite mesto gde ćete provesti kraći ili duži odmor, ali i udoban smeštaj u Beogradu u Romansi možete pronaći čiste i komforne sobe u kojima možete pronaći svoj mir. Ukoliko tražite samo prenoćište u Beogradu, motel Romansa vam nudi šest soba koje su vam na raspolaganju po povoljnim uslovima. Pa ipak savetujemo da na vreme izvršite rezervaciju smeštaja.

Restoran Romansa se nalazi u mestu Pružatovac u Mladenovcu. Udaljen je oko 50 kilometara od centra grada i pravo je mesto za uspostavljanje baze odakle ćete dalje upoznavati Mladenovac, Kosmaj i okolinu. Više o samom restoranu, kao i kontakt podatke možete naći na sajtu i Facebook nalogu motel restorana Romansa.