Restoran MB

0

Nalazi se u podnožju planine Kosmaj, gde prelepa priroda, proplanci i šume okružuju put koji vodi od auto puta Beograd – Niš ka Mladenovcu. Ovaj položaj mu omogućava da bude idealna destinacija koju gosti i turisti rado obilaze dok posećuju izletišta u Srbiji ovog kraja. Kada se biraju najbolji restorani u Beogradu, MB je jedan od prvih u ovom delu grada na koji posetioci pomisle i ujedno je jako značajan za ugostiteljski turizam u Beogradu. Sa početkom rada MB-a, restorani Beograda su dodatno obogatili svoju ponudu sa još jednim predivnim mestom na kome posetioci mogu da predahnu dok traže neku lepu destinaciju za odmor za vikend.

Odlično pečenje je najtačniji opis koji se redovno koristi za ovaj restoran. Godinama je ovo mesto poznato kao jedno od najboljih za ljubitelje mlade jagnjetine. Redovni gosti ističu kvalitet i ukus jagnjećeg, ali i prasećeg pečenja koje se topi u ustima. Jedna od tajni savršenog ukusa je činjenica da se peče na neponovljivom bukovom drvetu. Interesantno dizajniran enterijer restorana ima izložene fotografije poznatih sportista, umetnika i ostalih značajnih ličnosti. Tu su i sala, natkrivena bašta i prostran parking su dodatni elementi koji doprinose ugođaju. Činjenica da je u pitanju restoran narodne kuhinje gde je zabava u Beogradu omogućena tokom celog dana doprinosi tome da je skoro uvek veliki parking krcat, a u restoranu i pored izuzetno uslužnog osoblja pečenje zna čekati i po pola sata do sat vremena. To je uvek dobar znak za fenomenalnu hranu. Bašta koja se nalazi u hladu će vam pomoći da brzo zaboravite na sve i da se usredsredite na uživanje u šumadijskom delu Beograda. Restoran dodatno nudi i preko 30 vrsta jela sa roštilja i po porudžbini, aromatične salate, raznobojne i vrlo ukusne dezerta koje ceo doživljaj podižu na novi nivo zbog koga turisti, ali i sugrađani nemaju problem da posete mesto udaljeno 50 km od centra grada.

Kada provodite dan u Beogradu ili pravite jednodnevni izlet na Kosmaju i njegovoj okolini iskoristite priliku i posetite ga, ali imajte u vidu da restoran nedeljom ne radi. Više o restoranu pogledajte na sajtu i Facebook stranici restorana MB.