Restoran Košuta

0

Košutnjak predstavlja jedno od najpoznatijih i najpopularnijih izletišta Beograda gde mnogi posetioci često provode mini odmor u prirodi. Logično je da se, na ovako lepom mestu u hladu poznate park šume Beograda, nalaze i poznati beogradski restorani koji se trude da dočekaju svoje goste i pruže im što bolju uslugu kako bi mogli da uživaju i provedu kvalitetno vreme sa društvom, porodicom ili poslovnim partnerima.

Kada se traže najbolji restorani u Beogradu, često ćete naići u pretragama na čuveni restoran Košuta koji se nalazi upravo u donjem delu Košutnjaka, u Pionirskoj ulici broj 32. Podesnije i zgodnije ime za prelep restoran na ovom mestu teško je naći. Enterijer i eksterijer su zaista lepo osmišljeni i dizajnirani, a iz restorana se pruža pogled na malo jezero tako da je atmosfera skoro idilična. Ako ste ljubitelj dobrog zalogaja obradovaćete se, pošto sa menija možete birati pršute, proje, kajmak i sireve za predjelo, kao i više vrsta čorbi. Od glavnih jela ističu se jela sa roštilja, bifteci, jela po porudžbini kao što su raznovrsne šnicle, vešalice ili medaljoni. Tu je i veliki zbor ukusnih sosova i salata, a na meniju su i specijaliteti od ribe. Postoji zaista veliki izbor bezalkoholnog i alkoholnog pića, a za svaku nedoumicu vezanu za narudžbinu možete se obratiti konobarima koji će vam pomoći u izboru. Na kraju se možete odlučiti za neki desert kao što su torte, baklava, tulumba ili urmašice. Ako su sa vama u društvu mališani treba naglasiti da u okviru restorana postoji igraonica sa profesionalnim animatorima, a deca se ovde mogu igrati sa životinjama ili jahati ponija. Restoran ima i veliki parking od 150 mesta, pa je pogodan i za organizaciju slavlja, kao što su venčanja, rođendani, proslave, svadbe, ali i poslovni ručkovi.

Više informacija, fotografija i podatke potrebne za rezervaciju možete pronaći na zvaničnom sajtu, Facebook i Instagram profilima restorana Košuta.