Restoran “Kod kuće”

0

Ako se nalazite u obilasku Zvezdare, a uzbudljivi izleti u ovom kraju vam se dopadnu, verovatno ćete poželeti da istražite malo detaljnije oblast. Bez obzira da li se odlučite za prirodne lepote Zvezdarske park šume, Stepinog luga, Olimpa ili nekog drugog lepog mesta, verovatno ćete poželeti da dođete do informacije koji beogradski restorani su interesantni u okolini kako biste proveli jedan zaista lep dan u Beogradu. Ako ne uspete, mi smo tu da damo neki predlog koji je zanimljiv. U podnožju Zvezdarske šume, tačnije u Mirijevu se nalaze privlačni restorani koji su fascinirali mnoge posetioce.

Restoran „Kod kuće“ se nalazi na adresi Vitezova Karađorđeve zvezde 24 i već duže vreme se izdvaja svojim odličnim eksterijerom i privlačnom salom sa ručavanje, pa privlači mnogobrojne goste. Lokacija preko puta stare crkve u Mirijevu, odnosno crkve Svetog Proroka Ilije, dodatno pruža osećaj mira i spokoja. Ono što ga izdvaja je prelepo osmišljena bašta koju su posetioci oduvek hvalili. Ovde se možete opustiti i prepustiti gastronomskom uživanju ili sesti da na miru popijete kafu ili piće. Letnja bašta se nalazi u senci krošnji strarog drveća, koje tokom sezone, kada ima dosta toplih dana pravi hladovinu, pa ovo mesto postaje prava mala oaza. Kapacitet bašte je oko 50 osoba. Kao i mnogi drugi restorani Beograda jelovnik sadrži specijalitete domaće, ali i internacionalne kuhinje, pa ćete moći da probate dosta toga. Karta pića sadrži uobičajen izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, vina, piva, sokove i tople napitke. Ljubazni konobari će biti uvek pri ruci, a opet nenametljivi. Cene su povoljne, tako da toplo preporučujemo ovo mesto.

Obzirom da je broj mesta ograničen, pogotovu u udarnim časovima, kontakt informacije, broj telefona za rezervacije možete pronaći na Facebook stranici. Restoran ne poseduje parking, ali postoji mogućnost ostavljanja automobila u ulicama oko restorana koje nisu u zoni u kojoj se naplaćuje parking.