Restoran Fabrika Italija

0

Obilazak izletišta po Beogradu i Srbiji i uživanje u lepotama prirode je jedan od najčešćih načina na koji ljubitelji boravka na otvorenom koriste svoje vreme. Mnogi pak, žele da oplemene izlete pa tako pored obilaska i boravka pored neke reke, park šume ili jezera u Beogradu posete i značajne kulturno-istorijske spomenike, ali i svrate u neku lepu kafanu, restoran ili budu posetioci neke poznate picerije Beograda. Ukoliko upoznajete lepote Lazarevca, pozvali bismo vas da iskoristite priliku i posetite poznatu restoran piceriju.

Govorimo o Fabrika Italija koja se nalazi nedaleko od pešačke zone i centra Lazarevca. Fabrika Italija ima lepu natkrivenu baštu u kojoj je pravo uživanje ispijanje jutarnje kafe ili pića tokom dana, a posebno probanje gastronomskih specijaliteta koji su na meniju. U ponudi ove lepe restoran picerije u Beogradu je doručak, a tokom dana veliki izbor pica, pasti, rižota, ali i tople čorbice, obrok salate, riblji specijaliteti, ali i jela od pilećeg mesa, goveđi file ili biftek, burgeri i mnoga druga ukusna jela. Sem kafa, ovde možete poručiti i druge tople napitke, a postoji i veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića pa se ovde svakako možete lepo opustiti i provesti posle izleta ili radnog dana. Kao i slični restorani Beograda i ovde možete posle ručka naručiti neki od dezerata koji su tog dana u ponudi.

Više informacija o restoranu, kontakt podacima i fotografije možete pogledati na Facebook strani restoran picerije Fabrika Italija.