Restoran Duboko

0

Mnogi popodne radnog dana ili vikend iskoriste za beg iz grada, posetu lepih izletišta u blizini Beograda kako bi mogli da uživaju u lepotama prirode. Jedan od privlačnih delova grada gde se priroda Beograda pokazuje u punom sjaju je reka Sava i njena desna obala oko Obrenovca. Ovde se pružaju bogati šumske oblasti sa čistim vazduhom, a nalaze se i brojne kulturno-istorijske znamenitosti i lepi restorani gde možete napraviti lep kraći odmor u Beogradu. U ovom divnom okruženju nalazi se jedan poznat restoran koji se ističe kao atraktivno mesto gde možete da svratite i uživate u hrani, piću i lepoj prirodi.

U pitanju je Restoran Duboko se nalazi na Obrenovačkom putu, na samom skretanju za Malu Moštanicu. Odmah po dolasku vas dočekuje manji parking, ali ako nastavite ulicom sa leve strane na gornjem platou restorana postoji veći parking. Staza kojom se penjete je urađena u kamenu, a voda u obliku potočića se u slapovima spušta pored staze tako da je ambijent, uz žubor vode i cvrkut ptica koji se čuje sa okolnog drveća, vrlo prijatan. Iako se na gornjem delu se nalazi restoran sa velikom baštom, staze na više mesta prilaze manjim natkrivenim baštama koje se nalaze na kamenim osnovama, a urađene su od drveta. Enterijerom dominiraju velike drvene grede na tavanici sa koje visi rustično osvetljenje i veliki kamin koji tokom hladnih zimskih dana i noći čini atmosferu bajkovitom. Sve ovo doprinosi činjenici da restoran Duboko sve bitniji za etno turizam u Beogradu i njegov dalji razvoj. Stolovi raspoređeni u dve sale nude dosta mesta za goste, ali i pored svega ne bi bilo loše da izvršite rezervaciju unapred pošto je ovaj etno restoran jako poznat, pa se često u udarnim terminima traži mesto više. Za decu postoji igraonica kako bi mogli u ovom prelepom okruženju da se poigraju dok ne stigne ručak. Jelovnik restorana obiluje srpskim domaćim jelima spremanim po tradicionalnim receptima, ali i internacionalnim specijalitetima. Karta piće je podjednako bogata vinima i rakijama odličnog kvaliteta, ali i ostalim alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Često ovde sviraju muzički bendovi koji podgrevaju atmosferu, jer se svi uz smeh i pesmu mnogo lepše osećaju.

Dodatno, ovde je obezbeđeno prenoćište koje nemaju svi beogradski restorani u ponudi. U ponudi su apartmani i sobe, kojima je posvećena naročita pažnja prilikom dizajniranja kako bi izašli u susret gostima i njihovim potrebama. Takođe i renovirani bungalovi koji su zasebne jedinice, su na raspolaganju gostima za iznajmljivanje. Ono što im je zajedničko je čist vazduh, kao i mir i tišina koji su neophodni za okrepljujući san, tako da posle lepog izleta možete uveče da popijete i čašicu više i lepo se opustite, prespavate ovde kako biste nastavili da istražujete ostala lepa mesta u okolini. Beograd ima sreću da postoje ovako lepa mesta koja ga prezentuju na najbolji mogući način domaćim i stranim turistima, tako da bi trebali raditi i više na daljoj njihovoj promociji.

Restoran Duboko nudi mogućnost organizovanja svih vrsta porodičnih i poslovnih proslava i svečanosti. Više informacija i fotografija možete videti na Facebook i Instagram profilima restorana Duboko.