Restoran Čudesna šuma

0

Dok obilazite prelepa izletišta u okolini Beograda i uživate u lepotama prirode, verovatno ćete poželeti da svratite na neko mirno, tiho i lepo mesto gde ćete moći da sumirate utiske. Obično se posle ugodno provedenog izleta biraju dobre kafane ili restorani Beograda u kojima se mogu svi opustiti, uključujući i one koji su se trudili da naprave ugođaj drugima, kako bi i njih neko lepo dočekao i poslužio. Ako su Lazarevac i okolna mesta bili vaš izbor za upoznavanje i obilazak treba znati da se ovde nalaze vrlo popularni i nadaleko čuveni ugostiteljski objekti i dobri restorani.

Restoran Čudesna šume je jedan od onih koji se preporučuju kada se obilazi Kolubarski region. Odmah po ulasku u dvorištu videćete jednu prelepu simfoniju boja, održavane i uredno pokošene zelene površine sa raznobojnim cvećem, ali i klupe i stolove za sedenje koje su ofarbane u žive boje koje će vas odmah razveseliti. Primetićete da se u ovom prirodnom okruženju odlično uklopaju kombinacija prirodnih materijala poput kamena i drveta, kao što je reprezentativan ulaz kroz kamenu kapiju, stepenice i bunar izgrađen od kamena koji je natkriven drvenom nadstrešnicom. Kada se nauživate u ovoj lepoti koja se nalazi  na putu od Lazarevca ka Aranđelovcu, možete sesti za neki od stolova i pogledati u jelovnik. On će vas dodatno oduševiti pošto se ovde nalaze prava nacionalna srpska jela poput pečenja sa ražnja ili teletina i jagnjetina ispod sača, zatim domaća kuvana jela, kao i ukusna jela sa roštilja. Sem brojnih specijaiteta kuće ovde se možete osvežiti i velikim brojem bezalkoholnih i alkoholnih pića. Posle fino porvedenog vremena u ovom delu Srbije i Beograda shvatićete da se neke stvari ne mogu platiti i da treba uživati u trenutku i svojim snovima.

Više informacija, lokaciju, kontakt i načiin rezeravacije možete saznati ako posetiti Facebook stranicu restorana Čudesna šuma.