Restoran Carravagio

0

Obilazeći prelepa izletišta u Srbiji, pogotovu u delu šume oko Kosmaja, ukazaće se potreba za predahom i želja za kvalitetnom uslugom i lepim restoranom u kome ćete moći dodatno da se posvetite sopstvenom uživanju. Izletišta oko Beograda, pogotovu u blizini Mladenovca imaju mnogo toga u ugostiteljskoj ponudi, ali da ne biste puno vremena gubili i sami tražili mi ćemo vam preporučiti jedan.

U okviru prelepe ambijentalne celine u Mladenovcu, u redu sa ostalim objektima stare trgovačke ulice nalazi se divan savremen restoran Carravagio kojeg se sete mnogi kada se pominju najbolji restorani u Beogradu. Restoran je svoj uspon započeo kao picerija koja je nudila gostima tradicionalna italijanska jela, a koja i danas postoji na obližnjoj adresi. Koncept je vremenom prerastao osnovnu ideju, pa se kompletna priča podigla na internacionalni nivo.

Danas je to jedan jako privlačan restoran sa snažnim enterijerom i vrhunski aranžiranim internacionalnim i nacionalnim jelima izvanrednog ukusa koja se nude posetiocima u prijatnoj atmosferi. Ljubazno osoblje će vam pomoći u odabiru hrane i pića i učiniti sve da se osećate lepo. Zabava u Beogradu je stvar koju mnogi traže, a restoran Carravagio nudi i opuštanje uz lagane note, pa će poseta ovom atraktivnom restoranu biti jedan savršen izlazak.

Više informacija, fotografija , kontakt podatke možete pronaći na web stranici, a objave možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama.