Restoran Angolo di Gusto

0

Jedno od najprijatnijih iznenađenja koje možete doživeti obilazeći izletišta u Srbiji i Beogradu je upravo restoran Angolo di Gusto. U centru Mladenovca, tipično gradskom ambijentu, vlasnici su supeli da stvore prijatnu atmosferu koja posetiocima pruža osećaj pravog uživanja. Simbioza mediteranskog i kontinentalnog načina života protkana savremenim konceptom usluge koji se ovde neguje prija svim čulima. Savremeni restorani na obodu grada kao što je Angolo di Gusto je upravo ono što je nedostajalo ponudi Beograda. Obilazeći kulturno nasleđe i spomen obeležja u okolini, dosta posetilaca želi da provede i malo vremena zabavljajući se u jednom modernom restoranu.

Specijaliteti koji su na meniju obuhvataju obline obroke po pristupačnim cenama. Možete svratiti na doručak, ručak, večeru ili samo svratiti na kafu ili osveženje. Sem običajene ponude ovde možete naći brojne ukusne salate, pice, špagete, potaže, ukusne sendviče, burgere i jela sa roštilja, slatke i slane palačinke. Tu je i bogat izbor pršute, mocarele, pica pečenih u peći na drva. Možete iskoristiti priliku i obogatiti život nekim novim kulinarskim iskustvom i probati salatu sa pohovanim lignjama u pikantnom sosu ili raviole punjeni sirom filadelfija u sosu od lososa.

Posebno treba izdvojiti prelepu baštu restorana koja se nalazi u senci stare masline koja joj daje posebno upečatljiv utisak. Uveče je dekorativno osvetljena, a lep izbor muzike, kao i bogat asortiman raznovrsnih vina i koktla doprinosi tome da se svi osećaju ugodno.

Restorani Beograda, pogotovu po obodu grada, kao što je Angolo di Gusto jako su značajni za turizam u Srbiji i njegov daji razvoj kome doprinose svojom raznovrsnošću ugostiteljske ponude. Jedno od mesta gde se odvija aktivan noćni život Beograda i gde uvek možete čuti nove, interesantne priče, koje svakako preporučujemo za posetu.

Restoran pizzeria Angolo di Gusto, nalazi se na adresi Nikole Pašića broj 31, na raskrsnici ulica Vuka Karadžića i Nikole Pašića. Više informacija i fotografija o restoranu možete pronaći na zvaničnom sajtu, Facebook i Instagram stranicama restorana Angolo di Gusto.