Red shoes cafe restoran

0

Odlazak na najpopularnija izletišta Beograda kao što je Ada Ciganlija uvek su praćena pozitivnom energijom. Na Adi, našem najposećenijem izletištu se sem uživanja u prirodi, sportskim terenima i klupama za odmor koji se nalaze pored šetališta, užitak mogu pružiti brojni restorani i kafići na Adi.

Kada su čuveni kafići sa obala Savskog jezera u pitanju, jedan od najpoznatijih je Red shoes cafe, koji se nalazi na Makiškoj strani Ade u lokalu broj 7. Kafić, a kasnije i restoran ima tradiciju dugu oko 20 godina, a u svojoj bogatoj ponudi ima letnju baštu, igralište za decu, teren za odbojku, restoran i noćni klub, kao i salu za privatne proslave. Odmah uz šetalište oko jezera, na plaži i uz letnji lokal, se nalaze mesta gde možete sesti i uživati u svakom delu dana, od jutarnje kafe do noćnih osvežavajućih koktela. Ovde se nalazi lepo igralište za decu koja će biti u svom carstvu igre, dok se vi odmarate okruženi prirodom. Tu je i teren za odbojku na pesku na kome možete provesti uzbudljiv dan sa društvom, prekraćujući ga hladnim pićima. U unutrašnjosti se nalazi prelepo dizajnirani prostor u čijem centralnom delu je upečatljiv veliki kamin pored koga je zgodno sedeti, naročito po hladnim zimskim danima. Tu je i veliki šank oko koga se nalaze udobne garniture u koje možete utonuti dok se osvežavate nekim ukusnim pićem. Na spratu se nalazi banket sala iz koje se pruža fenomenalan pogled na jedno od najlepših jezera u Beogradu. Restoran ima i deo sa drvenim stolovima i stolicama, ali u ukusnim obrocima možete uživati i na plaži. Jedan je od poznatijih u gradu po odličnoj hrani, kako domaćoj tradicionalnoj tako i mediteranskoj, tako da je sve napravljeno da gosti mogu da uživaju u poseti tokom celog dana ili noći. Ovo naglašavamo pošto je Red shoes cafe poznat po tome da je otvoren 24 časa dnevno. A svako veče se organizuju poznate svirke pošto svakodnevno nastupaju poznati bendovi koji uveseljavaju goste, pa je ovde uzbudljiv izlazak i  zabava u Beogradu siguran.

Kada kafići Beograda, sa dugogodišnjom tradicijom koji su krenuli kao porodični biznis imaju sve nabrojano, mi ih preporučujemo kako biste se se relaksirali i pokušali da skrenete misli i posvetili uživanju u životu. Više o Red shoes kafe klub restoranu možete pogledati na Facebook i Instagram stranicama.