Ranč V8

0

Planina Kosmaj je jedan od najlepših prirodnih dragulja Beograda i Srbije. Na samo 50-ak kilometara od centra Beograda nalazi se ovo lepo područje koje karakteriše mir i lepota prirode. Po celoj planini nalaze se brojna izletišta u okolini Beograda koja doprinose tome da odmor ovde bude zanimljiv tokom cele godine. Prelepi pogledi na sve strane, cvkut ptica i obilje zelenila i cveća koje umesto vas upija buku i oslobađa vas nakupljenog stresa. Tokom zime svuda oko vas sneg prekriva šume i proplanke koji nude brojne staze za skijanje i sankališta koja će vam pružiti sećanja, slična onima koja pruža odmor na selu, a koja ćete dugo nositi u sebi.

U ovom skoro idiličnom okruženju nalazi se ranč V8, koji nudi smeštaj i prenoćište u ovom tihom kraju planine. Na oko 2 hektara imanja, marljivi domaćini su napravili pravi mali raj na Kosmaju. Tu su tri višekrevetne brvanare, ukusno opremljene uobičajenom opremom kakvom raspolažu slični objekti koji nude smeštaj u Beogradu. Brvnare poseduju parking, kuhinje sa potrebnim priborom, kablovsku televiziju, Internet, grejanje za hladnije dane, kao i terase sa divnim pogledom. Ranč V8 poseduje i letnjikovac, mesto za roštilj, tako da je pogodan za manje grupe, ali i za porodični odmor sa decom. Kako se bude dalje razvijao turizam u Srbiji i ovaj kraj će biti sve interesantniji za posetu, pa će ovo komforno mesto za odmor i prenoćište u Beogradu dolaziti do sve većeg izražaja.

Ukoliko poželite da se upoznate sa okolinom, možete peške, biciklom ili automobilom obići tri srednjevekovna manastira iz vremena Despota Stefana Lazarevića, spomen obeležja vezana za Prvi srpski ustanak, ali i brojne lokalne restorane, kafane i kafiće ovog kraja.

Više informacija, fotografija i kontakt podatke možete pronaći na Facebook stranici ranča V8.