Ranč Sava restoran

0

Tražeći najbolji način da provedu lep dan ili vikend u Beogradu najveći broj ljudi krene u obilazak izletišta oko Beograda i u prirodu. Beograd nudi toliko veliki broj opcija da smo rešili da krenemo i predstavimo ih u velikom broju i punom sjaju kako bi svi mogli da vide kakvo bogatstvo posedujemo. Jezera, reke u Beogradu i slična mesta koja pokazuju kako je priroda Beograda predivna, kulturno-istorijski spomenici čine atraktivnijim i dinamičnijim izlete, a tu su kafane i restorani Beograda u koji se obično svrati posle uzbudljivog dana na otvorenom, tako da je ponuda sveobuhvatna. Ako obilazite lepa mesta u Obrenovcu i okolini, a poželite da svratite u neki lep restoran, preporučujemo vam jedno lepo mesto u Bariču, na obali Save.

U pitanju je restoran Ranč Sava koji je otvoren pre desetak godina i od tada se razvijao i obogaćivao ponudu tako da je danas jedan od najatraktivnijih u ovoj oblasti. Priča je počela sa ulepšavanjem objekta za lične potrebe u cilju stvaranja divnog ambijenta u kome porodica i prijatelji mogu da svrate na kafu, piće i ručak kako bi se svi lepo proveli. Posle se objekat proširivao kako bi mogle povremeno da svrate komšije i putnici namernici, da bi konačno poprimio oblik pravog otmenog restorana koji je na usluzi svima. Do restorana možete doći kopnom ili vodom pošto postoji marina. Po ulasku u kompleks oduševića vas prelepa bašta pored koje mirno teče reka Sava na koju stolovi i stolice gledaju, dok je sve oko letnje bašte puno zelenila, cveća kojoj hlad pravi drveće ili suncobrani. Enterijer je zaista lepo dizajniran, a ističu se drveni pod i drvene grede sa kojih se spuštaju vidilice i osvetljavaju objekat praveći odličan ambijent za porodičan ili poslovni ručak, porodične proslave i slavlja. Bogat jelovnik se zasniva na svežim i ukusnim namirnicama od kojih se prave ukusni specijaliteti za bilo koji deo dana od doručka, hladnih i toplih predjela preko jela sa roštilja i teletine ispod sača do jela od rečne ili morske ribe. Tu su i razne salate, dodaci i na kraju dezerti kako biste se osvežili, a karta pića je puna vina, piva, rakija, toplih napitaka, sokova tako da je ponuda jela i pića raznovrsna.  Sem što restoran postaje sve popularniji i bitniji igrač na ugostiteljskoj sceni u gradu, važno je i postojanje marine jer restoran postaje značajan i za nautički turizam u Beogradu i njegov razvoj, pošto se širi broj prelepih mesta na obali kojima ljubitelji vožnje čamcima, brodićima ili skuterima mogu prići i odmoriti se. Za posetioce koji dolaze automobilom ispred je parking za posetioce.

Za rezervacije, više fotografija, podatke o radnom vremenu i ostale informacije o restoranu posetite zvaničan web sajt restorana Ranč Sava, a najnovije vesti i objave možete pratiti na društvenim mrežama, odnosno Instagram i Facebook stranama.